Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

LA MOUKA WINE BISTRO

Jak lépe začít víkend, než skvělou snídaní? 


Tentokrát jsem vyrazila do La Mouka Wine Bistro, kam jsem byla pozvána. 

Bistro se nechází mezi zastávkou I.P. Pavlova a Štěpánskou. A upřímně, i přesto, že jsem od toho moc nečekala, tak o to lepší a větší překvapení, protože to bylo naprosto dokonalý!

Šla jsem na snídani, společně s Domčou, a jelikož jsem většinou zastáncem sladkých snídaní, volila jsem Syrniki, tedy takové tvarohové palačinky a k tomu, jak jinak, cappuccino. Domča zvolila francouzské toasty, protože je ještě nikdy neměla. Já ochutnala, jelikož to byla fakt obří porce, ale co mě fakt překvapilo bylo, že každý ten toast byl ještě jinak ochucený! K toastům si Domča dala kotel zázvorového čaje, haha.

Každopádně chuťově bylo vše naprosto skvělý a jak jsem psala, nečekala jsem to tak moc dobré. Jako malou pozornost jsme dostaly ještě čokoládovou pěnu, která byla božská! Na menu byla i spousta krásných salátů a další skvěle vypadající obědy a večeře, plus vínka a drinky! Takže rozhodně musím zavítat i na véču, jelikož to vypadalo prostě úžasně. 

Pokud ještě neznáte, určitě doporučuji, navíc takto hezky v centru, to prostě chceš!

---

This time I went to La Mouka Wine Bistro, where I was invited. 

The bistro is located between the underground stations I.P. Pavlova and Stepanska. And honestly, even though I wasn't expecting much from it, it was even a better surprise for me because it was absolutely perfect!

I took my friend Domča for a breakfast, and since I definitely prefer sweet breakfast in most cases, I went for Syrniki, what is like cheesy pancakes and for a cappuccino. Domča chose French toast because she had never had it before and I tasted it, as it was a really huge portion, but what really surprised me was that each toast was flavored differently! Domča also had a pot of ginger tea to go with her toast, haha.

Anyway, everything tasted absolutely great and as I mentioned, I wasn't expecting it to be that good. They also gave us a chocolate mouse to try as a little treat. There were also lots of lovely salads and other great looking meals on the menu, plus wines and drinks! So I definitely need to visit it for a dinner as it looked amazing. 

If you haven't been yet, I definitely recommend it, plus it is in the centre, which is a huge benefit!




















 

Žádné komentáře