Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

OUTFIT CHECK & LIFE UPDATE

Popravdě si ani nepamatuji, kdy naposledy jsem tu měla outfitový post/fotky. Měla bych takové články dělat častěji?



Ale aby to nebylo úplně jen čistě outfitové, musím říci, že jsem si tento týden off docela užila. Asi se mnozí diví, jaktože mám čas chodit takhle na kávičky, procházky a fotit se. 

Pokud jste z mého bližšího okolí, tak to víte, pokud ne, tak jsem se rozhodla změnit práci. Ano, po 2,5 měsících, sama z toho nadšená nejsem ve smyslu, že to není ideální a nechtěla jsem to tak, ale já, jak už jsem psala dva články nazpět, jsem si prostě jen hrozně uvědomila, co teď chci a konečně byla tak správně sobecká, že jde o mě, o můj život a potřebuju být šťastná. A to jsem nebyla, z mnoha důvodů, které tu říkat nebudu, jde jen o nějaké moje představy, preference a prostě se to jen nesešlo. Nic špatného se nestalo, práce a lidi skvělí, ale...

Takže jsem se rozhodla změnit působení a teď jsem z té změny nadšená a snad mi to zůstane. Bude to i dost zodpovědnost, ale mám v plánu se posouvat, a ne někde stagnovat na hezkým místě jen, abych byla v pohodě. 

No a proč to tu vůbec píšu? Protože je prostě důležitý ukazovat, jaká je realita, nestydím se za to, odešla jsem přece jen sama od sebe, protože vím, že chci něco lepšího pro sebe a že to úplně v pohodě můžu mít. 

Fakt jsem ve fázi, kdy jsem snad nejspokojenější se sebou, kdy jsem vůbec byla, vím, co chci a ne, umím si za tím stát, změnit věci, když se mi něco nelíbí, nikdy jsem nebyla k cizím lidem tak upřímná jako teď a fakt mám v tomhle směru ze sebe radost. 

Zpět teda k outfitu, včera jsem odpoledne šla ven s Mirkem, vzala jen tak foťák s sebou a teď z toho je outfit článek. Nicméně nic extra "zajímavého" nečekejte. Jak jinak než černá outfit. Já černou prostě miluju a nosila bych ji pořád, vlastně teď i nosím pořád, ale jakmile začne jaro, taky se trochu polepším, co se barev týká, přísahám. 


KABÁT - H&M
SVETR -  H&M
KALHOTY - H&M
KABELKA - H&M
BOTA - BAŤA 

---

To avoid this article be fully outfit-related, I have to say that I quite enjoyed this week off. Many people would probably wonder how its possible I have so many time to go for coffees, walks and take pictures like this. 

Well, if you're my friend you might know, if you are not, I've decided to change my job. Yes, the change came after 2.5 months, which is not ideal and I am not not thrilled about it as I obvisouly didn't want it that way, but I, as I wrote two posts back, just really realized what I want now and finally was so rightly selfish that it's about me, my life and I need to be happy. And I wasn't, for a lot of reasons I won't say here. It's just some of my preferences which I didn't find in this job. Nothing bad happened, the work itself and the people were great, but...

So I decided to change my job and now I'm excited about this change and hopefully it will stick. It's going to be a lot of responsibility too, but I plan on moving on and not stagnating somewhere nice just to be cool. 

Well, why am I even writing this here? Because it's just important to show what the reality is, I'm not ashamed of it, I left because I wanted, because I know I want something better for myself and I can easily have it. 

I'm really at the stage where I'm probably the most satistied with myself I've ever been, I know what I want and what I don't, I can stand up for it, I can change things if I don't like something, I've never been as honest with people I don't know as I am now and I'm really happy with myself in that way. 

So back to the outfit, yesterday afternoon I went out with Mirek, just took the camera with me and some pics came out nicely. However, don't expect anything super "interesting". It is actually all black outfit. I just love black and I would wear it all the time, in fact I do all the time now haha, but once spring starts I'm going to get a little better about colours too, I swear. 


COAT - H&M
JUMPER - H&M
TROUSERS - H&M
HANBAG - H&M
SHOES - BAŤA 



















Žádné komentáře