Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

MISTRAL CAFÉ - THE SECOND VISIT

Co by to bylo za pořádně užité volno, kdybych si nezašla na snídani?!



Me time tedy dnes pokračoval a já si sama vyšla na snídani do Mistral Café, do které jsem poprvé vzala kámošku Verču.


Kavárna je hned vedle zastávky metra Staroměstká, takže pro mě z Náměstí Míru naprostá ideálka.


Celkově jsem si dala zase takové slow morning, abych si trochu ještě užila volna, za ty dny plný práce jsme si řekla, že si to zasloužím. Takže ráno bez budíku, žádný spěch a vyrazila asi na 10.


Dala jsem si, jak jinak, své oblíbené cappuccino,  mimosu, která byla naprosto skvělá! a benedikty. I když benedikty měla minule Verča, takže už je mám nafocené, musela jsem je zkusit, protože je to něco, co fakt zbožňují a mohu říct, že tyhle jsou naprosto skvělý! Trochu do kysela, ale tak jemně, že tě to baví, a tu sladkou chuť tam pak dodá granátový jablko, no prostě fakt super a moc doporučuji!


Celkově doporučuji Mistral navštívit, protože já osobně pořád nemůžu z toho prostoru, který je za mě fakt skvělý!


Tak šup a pak dejte vědět, co z menu jste ochutnali:) 


---


Me time continued today and I went for a breakfast to Mistral Café, where I took my friend Verča for the first time I have been there.


The café is right next to the Staroměstká metro stop, so for me from Náměstí Míru it's perfect.


I took another slow morning to enjoy my time off ater the days full of work I jsut thought I deserve it. So, no alarm, no rush in the morning and I left the flat around 10 am.


I went for my favorite cappuccino, a mimosa, which was absolutely delicious! and benedicts. Even though Verča had benedicts the last time, so I already have pictures of them, I had to try them because it's something they really love and I can say that these are absolutely great! A little sour, but so subtle that you enjoy it, and then the pomegranate adds that sweet flavor, well it was just really good and I highly recommend it!


Overall, I recommend visiting Mistral because I personally still can't get enough of the interior, which I think is really cool!


So go ahead and let me know what you tried out from the menu:) 

















Žádné komentáře