Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

A WEEK OFF & HAPPY ME

Poslední článek 15. ledna? Fakt před měsícem? Tak to je šílený a docela se za to stydím, ale co si budeme, prostě nebyl čas. A proč?




Řekněme si to na rovinu, bylo moc práce, tak moc, že jsem měla pocit, že nestíhám ani život. Když jsem měla den off, tak jsem byla ráda, že jsem ráda a spíš tak nějak odpočívala a snažila se trochu zregenerovat.

No a došlo to do fáze, kdy jsem si fakt začala uvědomovat co chci a co ne ve svým životě. I když jsem ze začátku z toho byla fakt nadšená a pořád jsem, lidi skvělí, náplň práce top, tak jsem si uvědomila, že to není nic pro mě. Dost mě to, vlastně i lidsky, posunulo, a nějak si rázem umím víc stát za svým názorem a dupnout si a tak nějak být sobecká, protože ve finále jde vždy jen a jen o nás a je to náš život. A hrozně se těším na tu změnu, která bude už toto pondělí!

Teď si užívám týden volno a dnes popravdě na mě padlo naprostý vyčerpání, opadl stres, možná i změna toho počasí a jak pršelo, a já si musela dát odpoledního šlofíka. 

Každopádně kromě dohánění a vídání se teď s kamarády, dnešního oběda s kámoškou a následným setkání s nejlepší kamarádkou ze střední jsem se byla jak v pondělí, tak včera projít a konečně vytáhla foťák a pofotila pár fotek, tak si je užijte! Zítra jdu na snídani, tak bude zase i nějaký food článek, no a dokonce možná i nějaký outfit z odpoledne!

Tak snad už tu budu zase o něco aktivnější!

---

Let's be honest there was so much to do, so much that I felt like I wasn't keeping up with life. When I had a day off, I was happy that I have some time off and I was kind of resting and trying to recover a bit.

Well, it got to the stage where I really started to realize what I want and don't want in my life. Even though  I was really excited about it at firt and I still kind of am, the people are great, the work itself was top, I realized it wasn't for me. But I have learnt a lot even on the human level somehow and now I'm more able to stand up for my opinion and for what I want, be kind of selfish which we actually should be, asi it just about us and it is our life we live. And I'm really looking forward to this change which is coming on Monday!

Now I'm enjoying a week off, and today I was totally exhausted, as the stress has passed probably also there was a change of the weather and it all just occur that I had to take an afternoon nap.

Anyway, besides catching up and seeing friends, having lunch with a friend today and then meeting up with my best friend from high school, I went for a walk both Monday and yesterday and finally got my camera out and took some pictures! Tomorrow I'm going for a  breakfast, so there will be also a  food post again, and maybe even some outfit one from the afternoon!

Hopefully I'll be a bit more active since now again!

























Žádné komentáře