Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

VÁNOČNÍ FOCENÍ A MOMENTÁLNÍ SITUACE

 Dneska jsem "měla za úkol" focení, no a snad se to povedlo, posuďte sami:)



Musím říci, že poslední týden byl pro mě docela hektický.


Nová práce, neskutečný tempo, na který popravdě nejsem tolik zvyklá a občas to bylo těžší. Vstávám lehce vyčerpaná, ale na druhý straně jsem tak hrozně vděčná za tu příležitost, chci se maximálně snažit, chci v tom být dobrá a nezklamat jak ty lidi okolo mě, tak sebe.


Za ten týden jsem se naučila takových věcí a ještě spoustu se naučím a těším se na to a hrozně to chci, chci fakt dělat tu práci mega dobře, kvalitně a bezchybně co nejdřív. Popravdě i ty lidi tam mega obdivuju, kolik toho za ten den zvládnout, protože já bych určitě potřebovala více, jak 24 hodin:D 


Co vždy cením na práci jsou ty lidi, a tady zatím naprosto TOP za mě. Neřeší kraviny, nenadávají na nikoho a pracují! I po lidský straně jsou mega milí, nápomocní a já nemůžu být šťastnější. 


Jsem tak ráda, že jsem tuhle změnu udělala.


Každopádně dneska se to tak seběhlo, že jsem měla právě práci, fotit hodinky a ještě jsem chtěla pomáhat mámě, takže chvílema jsem měla "zhroucení" jak to vše nedávám, no a vida, upravila jsem fotky a ještě tu píšu blog. A za chvíli s mámou do kina.


Asi se na to tempo a už bych ráda byla v té fázi, jak dávám všechno jak nic:D Ale chce to trpělivost, což nemám ráda, ale ono to přijde.


Tak líbí se vám fotky?:)


Užívejte víkend.


---


I have to say that the last week has been really hectic for me.


New work, an incredible pace that I'm honestly not used to it and  sometimes it's just been harder for me. I wake up slightly exhausted, but on the other hand I am so grateful for the opportunity, I want to do my best, I want to be good at it and not disappoint both the people around me and myself.


I've learned so many things just this week and I'm going to learn a lot more and I'm looking forward to it and I want it so badly, I really want to do the job well, quality and flawlessly as soon as possible. Actually I admire the people there too, how much they get done in a day, because I would definitely need more than 24 hours:D 


What I always appreciate about the work are the people, and the people here are absolutely TOP so far. They don't talk shit, they don't swear at anyone and they work! Even on the human side they are super nice, helpful and I couldn't be happier. 


I'm so glad I made this change.


Anyway, today it just happened that I was busy taking pictures of the watches and I still wanted to help my mom. Sometimes I had a "meltdown" as I can't do it all, but here we are, I edited the pictures and I'm still blogging here. Also going to the cinema with my mum in two hours.


I guess I will get used to the pace but I would love to be at that stage asap. But it needs patience, which I don't like, but it will come.


So do you like the photos?:)


Enjoy the weekend.

























Žádné komentáře