Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

#TÉRSDIARY N. 12

I když se v mém životě nic moc zajímavého neděje, přesto jsem říkala, že se budu snažit sem minimálně jednou týdně něco postnout.



Sice se říká, že nemáš tlačit na pilu a něco postovat, když nemáš o čem mluvit, tak zase na druhé straně nemám ráda, když někdo něco slíbí, něco založí a tvrdí, jak bude postovat a pak na to kašle.


Ani to zase není tak, že nemám co říct, jen nevím, zda vás to bude nějak bavit, i když podle statistik jsou to ty nejčtenější články 🙈


Nicméně neměla jsem žádné focení, tento víkend jsem zase doma, kde se snažím mamce pomoct s cukrovím a věcma na Vánoce, a měla jsem trochu pracovní sobotu. Dnes dopoledne jsme zdobily ještě s mamkou vánoční stromek.


Ale už mám za sebou 14 dní nové práce, 14 dní, kdy jsem fakt něco dělala, protože ty první tři dny byly takové ukazovací. No a i přesto, že to je trochu tempo, tak už cítím, jak se do toho pomalu dostávám. První týden trochu v nervu, tento týden lepší a mega mě to začíná bavit, jak se v tom začínám cítit a trochu víc se do toho dostávat.


Co mě mega baví je to, že je to naprosto kreativní. Dřív jsem neměla šanci nic vymýšlet, když jsem vymýšlela, tak jsem stejně nebyla moc brána vážně, protože jsem nebyla kreativec a takový co bych já to měla vymýšlet, nebo byl třeba pak ten nápad deformován do jiné podoby. Každopádně jsem se ani víc pak nepodílela na nějakém procesu a podobně. 


Teď je to naopak, vymýšlím copy, vymýšlím kreativu a ikdyž to samozřejmě není 100% a musím to dopilovat, naučit, tak mě to fakt baví!


No a to ani nemluvím o lidech. Sice jsem nepoznala všechny ještě, ale koho jsem poznala tak musím říct že TOOOOOOOP, a jsem za to tak neskutečně vděčná, protože mít super lidi v práci je pro mě pomalu důležitější než práce samotná. Jsem ráda, že to byla takhle pozitivní změna. 


Takže celkově tuhle změnu v mém životě hodnotím jako pozitivní. V pátek jsem si volala s jednou osobu a říká mi i, jak slyší, jak jsem najednou hrozně v pohodě a baví mě to. A je super, když vám to takhle řekne někdo jiný, jak to reálně vnímá a ještě jen potvrdí, že to bylo fakt správně. 


Závěr zní, nebojte se změny, když se necítíte ok a cítíte, že to je fakt potřeba, ta změna bude vždy lepší, než ten dosavadní stav, snad nikdy ne horší:)

Žádné komentáře