Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

CHRISTMAS AT HOME

 Tak, už máme zase neděli a vlastně už po Vánocích. Šílený, jak to vždy hrozně rychle uteče. 



Já Vánoce strávila u mamky, kam jsem ve čtvrtek jela s bráchou autem. Bratr byl tak hodný a svezl mě, když už jsem jel, abych se s tím vším nemusela tahat, protože popravdě, busem bych to asi fakt nezvládla:D 


Jinak mám pracovní Vánoce, dovolenou jsem si nečerpala, přijde mi to zbytečné, hlavně ještě v nové práci, takže čtvrtek po cestě jsem pracovala jak divá. A zítra zas:)


Sice zůstávám ještě na HO asi na tři dny, tak do té středy to vidím, a pak do Prahy, kde budu na Silvestr. 


Nicméně Vánoce užity, taková pohodička prostě, i jsem si, snad, trochu odpočinula, což jsem popravdě potřebovala, takže můžu říci, že splněno.


Musím taky říci, že jsem měla tento rok i extrémní radost z dárků, ale myslím hlavně z těch, co jsem dala. Že jsem jak mamce, tak bráchovi dala fakt hezký dárky co chtěli, potřebovali, potěšili je, tak to mi fakt udělalo radost.


Vlastně tu sedím a řikám si, co budu psát, nemám v hlavě žádný koncept a nějak to píšu, jak mi to přijde, a jsem taková celá líná, a možná to tak i reflektuju teď toho psaní, takže se případně omlouvám:D 


Každopádně doufám, že jste si užili Vánoce. Volno, co vás ještě čeká, pořádně užijte a odpočiňte a mějte krásný nový rok:)


---


I spent Christmas at my mom's house, where I went with my brother in the car on Thursday. My brother was kind enough to give me a ride when he was on the way here anyway so I wouldn't have to carry all the stuff and go by bus, because honestly, I don't think I could have made it on the bus:D 


Of course I have a working Christmas, I didn't take any days off, it seems pointless to me, especially when I am just got into the new job. So i was even working on the way home on Thursday. And again will working since tomorrow:)


Although I'm staying on HO for about three more days, as I will go back to Prague on Wednesday probrably. I will also be there for New Year's Eve. 


However, I enjoyed Christmas, it was so relaxing, I hope I got some rest, which I really needed, so I can say that it was fulfilled.


I must also say that I was also extremely happy with the presents this year, but I think mostly with the ones I gave. The fact that I gave both my mom and my brother really nice gifts which they wanted, needed, pleased them, really made me happy.


I'm actually sitting here wondering what I'm going to write, I don't have any concept in my head and I'm kind of writing it as it comes to me, kind of all lazy. Mabybe that is reflected on that writing now, so I apologize if yes :D 


Anyway, I hope you enjoyed your Christmas. Enjoy the time off you still have to take and relax and have a wonderful new year:)



















Žádné komentáře