Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

WALK IN THE COUNTRYSIDE

Po čtrnácti dnech na venkově, a co by to bylo za návštěvu bez pořádné procházky a ještě, když je takovéhle krásné počasí, že jo!



Poslední dobou jsem začala být na blogu více aktivní a upřímně bych v tom ráda pokračovala i nadále. Když bude co, tak budu dávat příspěvky klidně x krát za týden, ale když se mi podaří alespoň jednou týdně něco vypublikovat, budu vlastně dost ráda.


Takže i proto jsem vytáhla na procházku foťák. Respektive jsem si chtěla trochu pofotit a ještě zachytit ty podzimní nádhery, ale to, že ty fotky budu moc dát ještě sem pro vás, byla další motivace.


Na procházku jsem vyrazila s mamkou po obědě, nejdříve to ani nevypadalo na sluníčko, ale tak v půlce naší procházky se to vybralo a pak bylo naprosto nádherně. Samozřejmě je vzduch už docela studený a musíte se obléct, ale to sluníčko? Bože! Miluju tyhle chvíle a tohle počasí.


Na procházku jsme šly do parku kousek od nás, kam chodíváme - na Červený Hrádek. Máme takový okruh,  který je dohromady asi 5km, což na odpolední procházku je taková ideálka.


Po procházce jsme ještě asi půl hodiny pracovaly na zahradě a shrabaly nějaké listí. Za odměnu si ale daly pak čaj s banánem v čokoládě, mňam!


Popravdě jsem docela ráda, že jsem zase jela sem, trochu se dostat z Prahy, do prostředí, které mám spojené s pohodou. 


Tak měsíc jsem byla v pohodě, ale toto úterý a středu hlavně na mě zase pár věcí padlo a já se cítila hrozně. Ale better days are coming really soon a já už se nemůžu dočkat! No a vy si vlastně počkejte na nějaký článek, tam pak určitě řeknu zase něco víc, takže další #TérsDiary? 

---

I've started to be more active on the blog lately, and I'd honestly like to continue to do so. I would post even several times a week if there will be something to talk about, but if I will be able to published at least one blogpost a week, I'll actually be pretty happy.

So that's one of the reasons why I took my camera out for a walk. Respectively, I wanted to take some photos and still capture the autumn splendors, but the fact that I'll be able to post these photos here for you was another motivation.

I went for a walk with my mom after lunch, at first it didn't even look like there is going to be a nice weather, but about halfway through our walk it changed and then it was absolutely amazingly. Of course the air is already quite cold and you have to dress up, but the sun? Oh, my god! I love these moments and this weather.

We went for a walk in a park not far from our home, to park in Červený Hrádek village. We have this route that is about 5km in total, which is so perfect for an afternoon walk.

After the walk we worked in the garden for about half an hour and raked some leaves. As a reward we then had tea and banana covered with chocolate, yum!

I'm actually quite glad I went here again, to get away from Prague for a bit, to an environment I associate with calm and just relax. 

I've been fine for a month or so, but this Tuesday and Wednesday especially, a few things came crashing down on me again and I felt terrible. But better days are coming really soon and I can't wait! Anyway, wait for a post, I'm sure I'll say more there, so maybe another #TérsDiary soon? 

























Žádné komentáře