Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

#TÉRSDIARY N.10

Na to, že jsem teď dvě hodiny spala a jsem naprosto hotová, se ve mně najednou probudila chuť a energie sednout si k počítači a zase něco málo sepsat.



Dnešní volno jsem chtěla být trochu aktivnější, než jsem byla, ale asi zase nějak to, že jsem den nebyla ve stresu a pocitu, že něco musím, tak na mě totálně padla unavenost.


Ráno bylo trochu pozvolnější, co si budeme. Uvařila jsem si oběd a nějak ve dvě jsem se šla do města tak na dvě hodiny projít, ale jakmile jsem přišla, zkoukla nějaké videa na YouTube a dala si véču, tak kolem 6 jsem u čaje, svíček a televize naprosto vytuhla a místy snad i fakt spala. 


Takový ten pocit, že v těle nemáte naprosto žádnou energii a já teď vypadám strhaně, jak kdybych nespala týden.


Ale ani nebudeme daleko od pravdy, jelikož každý den už asi dva týdny zase špatně spím, ale vím, že to je prostě ze stresu a i když nejsem vědomě stresovaná, někde vevnitř to tam prostě je.


No co si budeme, už jen poslední čtyři dny ve staré práci a pak hurá změna. I když se přirozeně trochu bojím, jako každé změny, je to přece jenom prostě něco nového, neznámého, ale zároveň už se tak nemůžu dočkat!


Tím, že jsem se teď necítila ok, jsem i dost chodila s kamarády furt ven, což je naprosto super, ale nebudu lhát, vždy u toho byla i sklenka - dvě vína a mám najednou nějak pocit, jak kdybych za poslední měsíc pila trochu víc a zvažuju si dát i nějaký menší detox a pauzu. Nikdy to není nějak přes míru, ale spíš, jak to teď bylo častěji tak sama už i cítím, že nějak zase potřebuji pauzu. Ale prostě to patří asi k nějakému rozptýlení a uvolnění, když se cítíte nic moc. Tak co, bude stačit třeba týden -14 dní? Nebo se hecnout na měsíc?:D


Nicméně jak jsem zmínila, poslední pracovní čtyři dny, takže od příští středy mám na týden volno, a myslím si, že se můžete těšit na nějaké další články, jelikož se vidím s kamarádkou, se kterou jistě někam půjdeme a pofotíme, měla bych mít nějaké dvě věci, které budu potřebovat na fotit, a myslím si, že by to mohl být zase trochu bohatší týden na content, tak uvidíme:)


Každopádně doufám, že jste si užili volno, a dejte v pohodě následující dva pracovní dny:)


A ještě trochu malé outfitové okénko:)

Kabát - Pull&Bear

Svetr - H&M

Koženkové kalhoty - H&M

Boty - Stradivarius





Žádné komentáře