Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

SPIŽÍRNA 1902

 I přesto, že jsem dneska navštívila více podniků než jen Spižírnu, tento post bude věnovaný konkrétně jí.



Ve Spižírně jsem byla naposled možná tak před čtyřmi lety. Ale protože jsem se dneska měla vidět s Ivet a chtěly jsme obě nějakou sladkou snídani, ideálně lívance či palačinky, hledaly jsme, kam bychom mohly. No a vyhrála právě Spižírna.


Musím říci, že když jsem se poohlížely po sladkých snídaních, moc podniků ani lívance či palačinky nenabízí. Nebo jsme jen koukaly špatně?


Každopádně nyní mají ve Spižírně hruškové lívance s riccotou. Upřímně, lívance samotné mě až tolik neoslovily. Evokovaly ve mně spíše slanou chuť a byla to spíše taková smažená kobliha, než lívanec. Ale spolu s hruškama a riccotou to bylo naprosto parádní. K tomu jsem si dala cappucino a mimózu, Ivet zvolila borůvkovou limonádu a Chai Latte a over all jsme byly obě moc spokojené.


O tom svědčí i fakt, že jsme tam pobyly přes dvě hodiny. 


Zbytek dne jsme něco pokoupily, pofotily a byly kavárenské povalečky v Kavárně co hledá jméno a SmetanaQu. 


Domu jsem přišla tak v půl 7, a v 7 jsem lehla, jelikož to byl fakt náročný jak jsme furt někde lítaly, ale o to skvělejší den to byl a stálo to za to!


JO! A málem bych zapomněla, takto skvělý den to mohl být, protože jsem již skončila ve staré práci, ale o tom příští #TÉRSDIARY, které vyjde do týdne určitě. A bude dost upřímný a dlouhý, tak se můžete těšit:)


---


The last time I was in Spizirna was maybe four years ago. But since I was going to see Ivet today and we both wanted something sweet for breakfast, ideally pancakes, we were looking for a place to go and the Spizirna won at the end.

I have to say that when I was looking for sweet breakfasts, not many places offer pancakes. Or were we just looking at the wrong places?

Anyway, they now have pear pancakes with ricotta at Spižírna. Honestly, the pancakes themselves didn't taste that good. They evoked a salty taste and it was more like a fried donut than a pancake. But together with the pears and ricotta, it was absolutely delicious. I had a cappuccino and a mimosa with it, Ivet went  for a blueberry lemonade and a Chai Latte and over all we were both very happy.

As the evidenced is the fact we stayed there for more than two hours. 

The rest of the day we did some shopping, took some pictures and were sitting and enjoying ourselves at Kavárna co hledá jméno and SmetanaQ. 

I got home at about 6:30, and at 7 I laid down and almost slept, as it was a really busy day as we didn't stop, but totally worth it.

YES! I almost forgot, I could enjoy this whole day like this just beacause I already quit in my old job, but will tell you about it a bit more in nexr #TÉRSDIARY, which will be out hopefully by the end of the week. And it will be pretty honest and long, so you can look forward to it :)


















Žádné komentáře