Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

KIPLING TOGETHER AGAIN

Kipling nyní přichází s kampaní "TOGETHER AGAIN" a já jsem moc ráda, že můžu být její součástí.



Jistě mnozí z vás vědí, že s českým Kiplingem jsem měla mnoho spoluprací a fotila pro ně. To bohužel covid trochu pozastavil.

Nicméně předtím, než jsem odjela v černu minulého roku z Anglie, měla jsem tu čest, že mě oslovil rovněž globální Kipling na spolupráci.

Tuto nabídku jsem samozřejmě přijala a vznikly, dle mého názoru, skvělý fotky.

Nyní jsem cca před týdnem obdržela další e-mail s nabídkou a já nemůžu být šťastnější. Je hrozně hezké, když vám dorazí e-mail, že bych se jim do té kampaně hodila a že si vlastně na tak "malého člověka", co se sítí týká, vzpomenou. 

I přesto, že jde jen o barter, nabídku vždy moc ráda příjmu, protože mě prostě baví být součástí něčeho takového a je to pro mě jen další motivace tvořit a fotit.

Na focení jsem využila kamarádku Ivet. Já osobně jsem se nesoustředila na to, že bych kampaň vyfotila s někým, ale vzala jsem to z té produktové stránky a prostě užila produkt k outfitu, který to má tak nějak reprezentovat.

Snad se budou fotky líbit a já moc děkuji Kiplingu za další spolupráci!


---


I am sure many of you know that I have had many collaborations with Czech Kipling and took pics for them. Unfortunately, covid put that on hold a bit.

However, before I left England last June, I had the honour of being approached by global Kipling for a collaboration as well.

I of course accepted this offer and many of great photos were created I think.

Now about a week ago I received another email with an offer and I couldn't be happier. It's super nice to receive an email telling you that I would be a good fit for their campaign and that they actually remember such a "little person" as me when it comes to social platforms.

Even though it's just barter, I'm always happy to accept an offer because I just love being a part of something like this and it's just another motivation for me to create and shoot.

I used my friend Ivet for the shoot. I personally didn't focus on shooting the campaign with someone else, but I took it from the product side and just used the product with the outfit to kind of represent that campaign.

Hope you like the photos and I thank Kipling so much for this collaboration!






















Žádné komentáře