Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

AUTUMN PRAGUE

Moje oči se tu zavírají a já pomalu usínám. Ano, v devět hodin večer jsem opět naprosto hotová. Ale proto, že už tento víkend asi fotit moc nebudu, nebo alespoň neplánuji fotit přírodu, tak sem hodím alespoň pár podzimních fotek z posledních dvou dnů.



Včera, tedy na státní svátek, jsem se spontánně vydala ven s Mirkem, kdy jsme zamířili trochu za kulturou a strávili více jak hodinu a půl v Národní galerii.


Pak ale, jelikož se oproti ránu udělalo fakt nádherně, jsme šli do nedalekých Letenských sadů, kde jsme se krásně prošli a pokochali výhledem.


Dnes jsem se opět vydali na procházku, abychom si pořádně tu podzimní Prahu užili, takže ty podzimní procházky Prahou.. done ☑.


Dnes jsem se vydali naopak na Petřín, poté směr na Hrad a chtěli jsem zajít i k letohrádku, ale ten byl bohužel zavřený.


Protože jsem si den chtěli ale fakt užít, směřovali jsem na Výtoň, kam jsem chtěli zajít do Rhóny. Ta nicméně byla také zavřená a tak jsme zvolili blízkou variantu, loď na náplavce, která popravdě byla ještě lepší, protože jsme si tam mohli pořádně užít sluníčko, které bylo naprosto boží! Takže tyhle dva dny naprosto skvěle užity. Víkend má být také super a zítra směřuji na snídani, takže článek o snídani ještě minimálně bude, ale pak uvidíme, a třeba sem ještě nějaké fotky přistanou.


Nicméně doufám, že se vám tyhle podzimní fotky budou líbit:)


---


Yesterday, on a public holiday, I spontaneously went out with Mirek, where we headed for a bit of culture and spent more than an hour and a half at the National Gallery.


But then, as it turned really beautiful compared to the morning, we went to the nearby Letenské sady, where we had a nice walk and enjoyed the view which is from there.


Today we went for a walk again to enjoy the autumn Prague, so the autumn walks through Prague... done ☑.


Today we went the other way to Petrin Hill, then towards the Prague Castle and also we wanted to go to the Summer Palace, but unfortunately it was closed.


But because we really wanted to enjoy the day, we then headed to Výtoň, where we wanted to go to Rhone. However, it was closed and so we chose a nearby option, the boat on the quay, which was actually even better because we could really enjoy the sun there, which was absolutely gorgeous! 

So we enyjoy these two days absolutely brilliantly. The weekend is supposed to be great when it comes to weather as well and tomorrow I'm heading to breakfast, so there will be at least one more article about the breakfast, but then we'll see if I take some more pics of the nature and so on:).


However I hope you gonna enjoy this autumn pictures:)















































Žádné komentáře