Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

BANK HOLIDAY

 Teď jsem dorazila domu a hned jsem se vrhla na úpravu fotek a říkala si, že zase sepíšu pár slov.



I přesto, že jsem ráno/odpoledne nefotila, alespoň vám to tady popíšu. 


Můj sváteční den začal relativně lazy ránem, vstala jsem v 8:30, ale z postele jsem vylezla až v 9, nějak do 10 jsem snídala, koukla na televizi a jen tak chillovala. Nicméně na 11 jsem vyrazila do města, kde jsem měla sraz s Domčou na Staroměstské, kam jsme šly fotit do jedné kavárny. 


Je to lehce sneak peak, jelikož kavárna se znovuotevírá a já byla požádána, jako modelka, tak jsem rovnou vzala s sebou i Domču. 


Focení trvalo asi hodinku, daly jsem si skvělý limonády, kafe a ovesnou kašli a pak šly. Prošly jsme se cestou na Staromák, Náměstí Republiky a pak jsme šly zase směrem k vodě a udělaly si hezkou procházku po Praze, jelikož počasí bylo dneska strašně skvělý.


Jen taková vsuvka, jak jsem byla s Domčou, a teda později i Mirkem, tak si fakt uvědomuju, jak se ti dobří kamarádi selektují a poslední dobou jsem zažila pár shitů a tak si jich vážím o to víc. Neřikám, že jsem já neudělala nějakou chybu, udělala, přiznám si je, i těm lidem, a případně i omluvím, ale to, co bylo a je poslední dobou, tak občas to je fakt mimo a nevěřím, jak se chovají dospělí lidé. Ale to whatever, už se to nějak snažím přehlížet. 


Nicméně, odpoledne s Domčou super! A po hodinové pauze jsem se následně potkala s Mirkem a šli na rychlý hranolky Faency Fries a pivo do nového Manifesta na Andělu a musím říci, že to tam je moc pěkný!


Mirek šel ještě na koncert, takže jsem šla domu a teď vám tu píšu, ale jinak bychom se tam zdrželi ještě déle a dali nějaké další mňamky.


Za mě super den, a teď snad budu ještě trochu produktivní, tak držte palce:)


---


Even though I didn't take pictures this morning/afternoon,  I'll say a little bit about it at least. 


My bank holiday started with a relatively lazy morning, I got up at 8:30 but didn't get out of bed until 9, had breakfast until 10 or so, watched TV and just chilled. However, at 11 I went out on the town, where I met Domča at the Old Town, where we went to a cafe to take pictures. 


It's a bit of a sneak peak, as the cafe is going to be reopened after covid and I was kindly asked to be their model, so I took Domča with me as well. 


The shoot last about an hour, we had some yummy lemonade, great coffee and porridge. After the shoot we walked towards Old Town Square and then walked towards the river and took a nice walk around Prague, as the weather was so great today.


Just a side note, as I was with Domča, and later with Mirek, I really realize how good friends they are and how I appreciate them and I am so happy for them. I've experienced some shit lately so I see it even more. I'm not saying that I haven't done any mistake, of course a have and I always admit my mistakes or even apologize for them, but sometimes what I see how adult people behave and act its just...nonsense. But whatever and not going to be sad about it anymore.


Anyway, I had a great afternoon with Domča! And after an hour gap at home I met up with Mirek and we went for a quick Faency Fries and a beer to the new Manifesto at Anděl. Honestly the place is so cool, recommend going there.


Unfortunately Mirek had a concert agreed with his friend so we didn't spend much time there, otherwise we would have stayed there even longer and had some more yummy food and drinks.


I enjoyed today and now I hope I'll be a bit productive, so fingers crossed:)


















Žádné komentáře