Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

CHRISTMAS EVE

 Já doufám, že jste si všichni Štědrý den a večer užili! A ještě užijete zbylé svátky a volno.




Já už měla volno od pondělí, ikdyž co si budeme, pracovala jsem tak půl dne jak v pondělí, tak v úterý, jelikož reklamy prostě nespí a bylo potřeba ještě dořešit a udělat nějaké věci. 
Celkově chci teď čas využít k sebevzdělávání, pro které normálně čas, a pak hlavně chuť po práci moc není. Už na začátku týdne jsem si dala pár videí, včera a dnes jsem si teda dala volno a jsem s rodinu, návštěvy proběhly, ale věřím, že ještě něco stihnu, no a i dnes jsem tak hodinku popracovala.
Nicméně co se Vánoc týká, s mamkou jsme nasadily a ozdobily stromek v úterý večer a krom vaření už se nic moc nedělalo. Já si Vánoce docela užívám, od března jsem neměla pořádnou dovolenou a už jsem potřebovala trochu volna, snad to taky pomůže a bude to poznat. A jak užíváte vy?

---

I have been having holiday from this Monday. But even though I officially have holiday, I worked about half a day on both Monday and Tuesday. Just ads never sleep so I had to work and just sort everything out. 
But I actually want to you this free time for some education because normally there is no time and motivation to do that after work. I did some self-learning on Monday and Tuesday. Yesterday and today I just chilled and did nothing. But I believe I will do some more till the end of my holiday. Now I just spend time with family and friends. But to be fair, I worked even today for like an hour, workaholic?
Nevertheless we put the tree up and decorated it together with my mum on Tuesday evening and except of cooking we do nothing since then. I quite enjoy this time as I have proper holiday since March so I hope I will relax properly and it will be noticeable after. And how about you?
















Žádné komentáře