Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

H&M DRESS

 Více jak měsíc jsem se tu ani neukázala, tak jsem si říkala, že už je na čase sem zase něčím přispět.



Někdy v listopadu jsem si koupila béžové, pletené šaty na Vintedu, originálně za Zary. Slečna jich měla více, tak tyto neunosila, takže prakticky nové šaty. 

Mě na první pohled naprosto dostaly. Když přišly domu, super mi seděly, čehož jsem se trochu bála. Nicméně poprvé jsem je pořádně vynesla až před dvěma týdny do práce, kde mi je chválili jak kluci, tak ale i kolegyně. 

A pro tento velký úspěch jsem se pak porozhlédla po jiných, ale nejlépe co nejvíce podobných. U šatů jsem extrémně náročná a pokud už bych měla nějaké nosit musí padnout do "mého stylu" a také ne všechny typy se ke mně hodí, ale tento typ ke mně relativně jde, alespoň podle mého názoru. Nicméně podařilo se mi objevit podobné šaty na H&M, v černé barvě a dlouhými rukávy, u kterých jsem neváhala a hned si je objednala. Šaty můžete omrknout na fotkách dole.

Co myslíte vy, líbí se Vám?

PS: Ty béžové vám ukážu jindy, jsou celkově silnější, na ramínka a s výstřihem do V.


---


At the beginning of November I bought a beige knitted dress on Vinted. It is originally from Zara, but the girl I bought it from has more than one dress of this type so she decided to let it go and sell it to someone.

I was loved with it at the first sight. I have to say I was worried if it will fit me, but it does. However I took it out probably like two weeks ago for the first time. Everyone did a complement on it at my work, men but even my girl colleagues. 

But to be fair I do not wear dresses normally so it is quite hard for me to chose a dress I will really like and wear it. But because of the success I wanted to buy at least one more dress like this as this type fit me, at least in my opinion. Nevertheless I found a very similar dress on H&M website, in black though with long sleeves and decided to buy it straight away. You can see the dress in the pics bellow. 

And what do you think, do you like it?

PS: I will show you the beige one any other day. It is actually a bit warmer, however they have kind of spaghetti straps and V neck.














Žádné komentáře