Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

ŠTĚPÁNKA

Se Štěpánkou už jsme si říkaly déle, že bychom mohly jít něco pofotit. A protože Štěpi je teď kvůli koroně taky doma v Sedl, tak jsme konečně byly schopny se domluvit. 



Musím říct, že šlo o takové rychlé focení. Asi s těmi fotkami nejsem asi na 100 % spokojená, takže určitě tu Štěpánku nevidíte naposled. 

Mělo to být i docela dost obyčejné focení. Štěpánka přijela za mnou, šly jsme na louku kousek ode mě, včera byla dost mlha, tak jsme si říkaly, že to bude alespoň něco jiného. 

Asi půl hodiny jsme fotily, v pohodě, klasika. Ale pak se na té louce kousek od nás ozvaly dvě rány z pistole. Docela jsme se bály, tak jsem zapískala, aby ten člověk věděl, že tam někdo je. Po chvíli se tam na cestě vynořil nějaký mladý, tak 20 letý kluk, celý zahalený, s rukama v kapsách a tak blbě koukal. Přešel, a jelikož se nám fakt nelíbil, koukaly jsme na něj celou dobu, a i on se ohlédl. Furt jsme měly takový divný pocit, a za chvíli zase dvě rány, a ještě silnější a fakt kousek od nás

Neváhaly jsme a šly jsme pryč od něj. Sice jsme si udělaly asi 2km procházku kvůli tomu, jelikož jsme to musely celé obejít, a tím i zrušily focení, jelikož jsme tím opustily naší lokaci a jiná už po cestě nebyla. Ale fakt jsme se pomalu až bály, nebylo to vůbec příjemný.

Každopádně zase zajímavý zážitek. 


---


I am probably not 100 % happy with the pictures, so you definitely don't see Štěpánka here for the last time. 

It was supposed to be quite an ordinary photo shoot. Štěpánka came to mine and we went to a meadow not far from my house.

Yesterday was quite foggy weather, so we thought the pictures will be interesting thanks to that at least.  We were taking pictures at one meadow, when suddenly we heard two gunshots not far from us. 

We were quite scared, I am not going to lie, so I whistled to let the man know that someone is there. After a while, a young boy, about 20 years old, emerged on the road, covered, with his hands in his pockets. He crossed, and because we really didn't like him, we looked at him all the time he was walking along, and he looked back to us as well. We had such a weird feeling, and probably like after 5 more minutes, there were other two shots. They sounded even "harder" and closer to us than before. 

We decided to walk away from him, when we went to the opposite direction than he went. At the end we took probably two kilometers long walk, as we had to get around the whole meadow. But we were really scared, it was certainly not pleasant at all, so it was a right decision to go.  

When we left this location, it was the end of the shooting as there were no other interesting place, and it was also getting dark. 

Anyway, it was quite interesting shooting again, haha.


























Žádné komentáře