Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

AUTUMN MOOD

Nevím, zda vůbec ještě můžu říci podzim. Krajina tomu tedy odpovídá, ale to počasí moc ne. Dneska bylo 5 stupňů, pěkná lezavka a já jsem ještě teď promrzlá. 




Každopádně kvůli Covidu jsem teď doma, přesněji na vesnici u mamky, abych pracovala tady, jelikož v domě mám klid. Mamka odejde do práce, a já se tak můžu pořádně soustředit na práci. 

Popravdě jsem tu snad ještě víc produktivní, než normálně v práci. Celý den se od počítače nehnu, a vlastně ani z domu. Až v pátek jsem byla po týdnu z baráku, kdy jsem vytáhla mamku po práci na procházku, a byl fakt nádherný západ slunce!

Včera i dnes ale jen mlha a mlha. I přesto jsem šla včera vyfotit pár fotek s kamarádkou, jelikož jsem si už fakt chtěla pofotit. 

Dneska jsme vyrazily i s mamkou, jelikož i mamka chtěla nějaké fotky. Nemohla jsem jinak, a využila toho, že mám fotografa a poprosila mamku, aby vyfotila nějaké fotky i mě, i když zrovna je docela #badhairday! Každopádně tady máte jeden podzimně-zimní outfit:)


---


Anyway, because of Covid I am home all the time. I actually even went to my mum's to work as when she goes to work, I have the house for myself and can really concentrate on my work here. 

To be honest, I am probably even more productive here than I am at the office as I really sit by the laptop all they long and not even leaving the house at all. On Friday it was the first time after the whole week when I went out for a walk with my mum. It was a nice weather outside so I took her for a nice walk and it was so worth it as the sunset was just beautiful. Love these autumn walks. 

But this weekend the weather is just foggy. I went to take some pics with my friend yesterday, and because my mum also wanted some pics, we went to take some today. Even I used that I have someone who can take some pics of me and asked my mum. Not gonna lie, kind of had a #badhairday today, but here it is - an autumn-winter outfit. 


JACKET - ZARA

JEANS - ZARA 

JUMPER - ZOOT 

BOOTS - STRADIVARIUS 

HANDBAG - ZARA
















Žádné komentáře