Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

ANETA'S WINTER OUTFIT

 Pokud pravidelně sledujete blog víte, že fotky s Anetou tu nejsou poprvé. Tentokrát se Aneta se zimním outfitem.



S Anet jsme se domluvily, že půjdeme zkusit pofotit trochu "Insta fotky" na Staromák, jelikož jsme šly ale fotit v sobotu, bylo tam hrozně moc lidí. Popravdě mně to nedošlo vůbec, že by tam mohlo být hodně lidí, když jsem vymýšlela lokaci. Viděla jsem totiž fotky od jiných blogerek s úplně prázdným Staromákem, které ale byly samozřejmě pořízeny přes týden, kdy jsou všichni v práci a ne přes víkend.

Prošly jsme tedy Pařížskou a pak mě napadla lokace před Českou Filharmonií. BINGO! Naprosto skvělá lokace, se kterou jsem  byla fakt spokojená a i s fotkami samotnými jsem velice spokojená. Jak se líbí Vám?:)


---


We decided to go to take some "Insta photos" at Staromák, but as we did go on Saturday, there was soo many people. I actually didn't realized there could be people when I was thinking about a place, as I saw pics from this place on Instagram of the other bloggers and the place was just soo empty. Obviously it was during the week when everyone is at work and not during the weekend.

However we decided to go through Pařížská, when I came up with a location in front of Česká Filharmonie building and BINGO! That was it! Absolutely amazing place I was happy with and I am actually happy with the pictures a lot as well. What do you think?


























Žádné komentáře