Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

SHIRT JACKET FROM H&M

 Abych se přiznala, na tuhle bundu jsem koukala na webovkách H&M docela dlouho!




Bohužel ji na oficiálním vyprodali, nebo nebyla dostupná v mé velikost - XS. Ani ta cena nebyla úplně nejdostupnější, jelikož je košile vlněná, cena byla něco okolo 2 499 Kč tuším, co se ti prostě za bundičku dát nechce!

Každopádně jsem se do ní zamilovala, a když jsem ji pak náhodně našla na Vinted.cz, musela jsem jí mít!! Velikost přesně XS, stav nový, slečna ji prostě neusnosila, a k tomu za 1 000Kč, ještě teď jsem nadšená a hrozně se těším na jaro, až ji poradně vynosím!

A co vy, nakupujete na Vinted, kdy se vám občas podaří ulovit takovéhle poklady? Nebo jinde v secondhandech? 

Já si popravdě někdy vintedem zabrouzdám a občas tam ulovím super věci, které jsem právě třeba takto chtěla a v obchodu už byly už bohužel vyprodány.


---


I wanted this shirt jacket for such a long time, unfortunately it has been out of stock for so long, or my size XS hasn't been available. Also the prize is not the smallest, about 2 499 CZK, which is quite a lot just for a "shirt".

Anyone, I just fell in love with it and when I randomly found it on Vinted one day. I knew I need to get it! There was exactly my size - XS, new, the previous user hardly wore it and the prize was just 1 000 CZK. I am still so excited about it and can't wait for the spring to come, when I will finally wear it a lot. 

And how about you? Do you buy clothes on Vinted or anywhere else? 

To be honest I sometimes go through Vinted and from time to time I find some treasures which I for example wanted and it was out of stock at the original store. 












Žádné komentáře