Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

WEEKEND W/ IVETA

Konečně!! Tak dlouho nám trvalo, než jsme se domluvily na společný víkend. 

Dvakrát se to kvůli různým okolnostem zrušilo, ať už to byla korona, nebo počasí. Ale konečně jsme se domluvily a užily si super víkend a ještě k tomu vychytaly skvělý počasí!



Musím říct, že to byl fakt hrozně super víkend!

V pátek jsem šla spát asi v jednu ráno, protože jsem popíjela víno se svými spolubydlícími, takže vstávat se mi úplně nechtělo, co si budeme haha.

Nicméně s Ivet jsme se sešly v sobotu až nějak na oběd, někdy kolem 11, kdy jsem šly do WOKING. Ani jedna z nás tam ještě nebyla, takže jsme to chtěly vyzkoušet, a musím říct, že super. Ale moje míchací schopnosti nejsou nejlepší a určitě si to lze namíchat ještě lépe.

Jelikož nám počasí fakt přálo, bylo to jen na triko a něco přes to, a tak jsme po obědě šly, nebo spíše se valily, na procházku na Vyšehrad.

Odtamtud jsme šly na naše klasické posezení do Kavárny co hledá jméno, kde jsem si výjimečně nedala víno a držela limonádovou session s Ivet.

Potom jsme zamířily na šlapadla, která byla naprosto top a konečně jsem si je užila na 100%, fakt jsou takové věci o tom, s kým tam jste!

Po šlapadlech jsme směřovaly pomalu do Manifesta na Smíchově, ale protože jsme viděly u Národního divadla někoho se zmrzlinou, zavanulo nás to ještě do Creme de la Creme na Národní, jejichž zmrzlina byla naprosto LU-XU-SNÍ! A i přesto, že jsme měly malý kopeček, pro nás byl spíš velký a za tu cenu, naprostá paráda!

Tím, že jsme měly zmrzlinu rozhodly jsme se, že do Manifesta půjdeme pešky. V hlavě jsme měly, že si dáme poké, když jsme ale dorazily, vůbec se nám tam nelíbilo, bylo to docela dost prázdné a absolutně bez atmosféry, a tak jsme se ještě nějak shodly, že zkusíme popojet na Florenc do Manifesta a jsem mega ráda, že jsme to udělaly!

Bylo to tam naprosto boží, absolutně skvělý vibe, dost mi to připomínalo Londýn, a jídlo, kdy jsme si daly, napůl poké od POKEHAUS a burger z CRAFTU, bylo taky naprosto skvělý, a to nemluvím ani o vínu a aperolu, které následovaly pak.

V neděli jsem si už pak jen zašly na snídani do Cacaa. Předtím mi ještě rychle Ivet pomohla s nafocením hodinek, za což jí ještě jednou děkuju. 

V poledne Ivet jela domu, já šla taky pak dom, i když jsem nakonec ještě vyrazila na super procházku ven na okraj Prahy. 

Ale abych to shrnula, byl to naprosto mega, skvělý víkend. Jsem ráda, že jsme to přesouvaly, protože to počasí a všechno bylo nakonec naprosto ideální. Více takových víkendů!












































Žádné komentáře