Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

COSY IN TOMMY HILFIGER

Normálně po Tommy Hilfiger nesahám a vždy radši volím Calvin Klein, co se týká podprsenek, ale tentokrát jsem udělala výjimku.


Tyto sportovní podprsenky nosím prakticky jenom doma, ale jakmile jsem doma, doopravdy se do nich hned převléknu a nenosím nic jiného, protože to pohodlí je nenahraditelný!

Miluji ty materiály, všechny jsou tak extrémně kvalitní a výjimkou nejsou ani tyto dvě nové od Tommy Hilfiger z Andyou.cz.

S Andyou.cz jsem měla v minulost několik baterii, veškeré podprsenky tohoto typu mám od nich, a že jich je! Počítala jsem to a s těmito novými bych jich měla mít minimálně 10.

V barteru proběhla i mikina, set Tommy Hilfiger a top CK.

Každopádně jsem za svůj výběr těchto Tommy Hilfiger podprsenek moc ráda a rozhodně doporučuji, vlastně doporučuji cokoliv, jelikož ty materiály, provedení a prostě vše je naprosto TOP!


---


I wear this type of bra just at home. But as soon as I come home I have to change into one of these bras, as  its just soo comfy!

I love the materials and you can really notice the great quality. And not just these two of Tommy Hilfiger, but also bra of Calvin Klein.

I had a several barters with Andyou.cz before, and basically all of bras of this type I have got from them. I actually counted these bras and I should have minimum 10 of these and I absolutely looove them!

I also got a sweatshirt, TH sport set or a CK top.

But this barter I chose these two bras of Tommy Hilfiger and I really can't be happier and I highly recommend them. I actually recommend all the bras from both Calvin Klein and Tommy Hilfiger. Its worthy to invest in them!






































Žádné komentáře