Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

WITH VILMA

Tak focení s touhle holkou bylo tak skvělý, že tenhle článek musíte rozkřiknut a podívat se na výsledek!



S Vilmou se znám z vejšky, a už jsme spolu určitě tak dvakrát fotily. Má neskutečně fotogenický obličej, miluju její obočí haha, a určitě byla na seznamu modelek, se kterými chci jít fotit. 

Jako místo jsem vymyslela Masarykovo nádraží, jelikož jsem viděla pár fotek odtamtud a mega se mi to líbilo. Ale pak mi došlo, že jde o uzavřený prostor = rouška. Jelikož mě ale nic nenapadlo a nebo když jo, šlo o něco, co je dál, a opět než bychom tam dojely, řekla jsem, že se i tak sejdeme tam a prostě něco vymyslíme. 

Šly jsme pak směrem k Florentýnu, ale když jsme tam už skoro byly, otočily jsme se, obě jsme cítily, že to není ono. Zastavily jsme se u přechodu, kde byla taková dost jednoduchá stěna a řekla jsem, že to zkusíme tady, prostě totální minimalismus a sluníčko. A já nemůžu být spokojenější, z fotek jsem sama dost nadšená. 
Co vy, líbí se Vám?

---

I know Vilma from the university when we def shot twice at least. She has an amazing face, looove her eyebrows haha and she was def one of the models I wanted to shoot with again.

I was thinking we can go to Masarykovo Nádraží to take pictures, as I saw a few pics from that place and I really liked them. Anyway I realized its indore and we would probably need to wear masks there. Even though I told Vilma to meet there as its close to my work. After we met we were just off to somewhere nearby to find a place.  

We went towards Florentýnum, but when we almost got there, we stopped as neither of us wanted to go to take pics there. It just didn't go with Vilma. So we decided to just stop by a basic wall opposite the building and do totally basic pics and play with the sunlight. 
And I actually can't be more happy with the pictures. I totally love them.
How about you, do you like them?? 




















































Žádné komentáře