Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

JAKUB AFTER LONG TIME

S Kubou jsme se domlouvali na focení snad od doby, kdy jsem přijela zpět z Londýna. Sice jsme se viděli již dřív, ale k focení jsme se dostali až teď, po třech měsících.



I přesto, že jsme šli fotit po největší době, neměli jsme to moc vymyšlené. Pracuji tak do 6, a než i člověk někam dojede teď, kdy je již relativně brzo tma.
Kuba tak přijel do Karlína, kde pracuji a řekli jsme si, že dáme něco random, spontánní focení. Fotili jsme asi tak 30 min, a pak musel Kuba i jít, jelikož ten den měl zrovna narozky. 
Pofotili jsme se popravdě navzájem, jelikož i mně cvaknul pár fotek. 
Každopádně další focení coming soon určitě, chci se zlepšovat a focení, které jsem měla následující den mě nakoplo k focení a chci se zlepšovat a zlepšovat a vím, že se mé fotky můžou ještě dost posunout!

---

Even though we went to take some pictures after a quite long time, we didn't have a certain plan. I finish at  around 6 and it take time to get somewhere as well as it gets dark quite soon now. 
Kuba came into Karlin and we just went into the streets around my work and it was such a spontaneous photo shooting. We even took pics for like 30 minutes as Kuba had to go after, it was his birthday that day haha.
He even took pics of me as well. 
Anyway, another shooting is definitely coming as I want to get better. To be honest I had another photoshooting a day after and it just motivated me so much as I can have even better pics, so I want to work on it and be better and better!



















 




 

Žádné komentáře