Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

TOURIST IN PRAGUE

 Tento víkend jsem si zahrála trochu na turistu v Praze. Zrušily se mi plány na víkend, a jelikož bylo hezké počasí, nechtěla jsem sedět doma a vyrazila.


Možná jsem nakonec i "ráda", že se plány zrušily, neboť jsem si některá místa v Praze chtěla obejít a vyfotit i bez toho, abych toho druhého zdržovala svým focení. Počasí bylo naprosto nádherný tenhle víkend, a udělala jsem si tak dvě super procházky.

Musím říci, že tu sedím, totálně unavená a nohy mě nějak začaly bolet - nechápu. Každopádně to za to stálo.

Včera jsem jela na Královský Letohrádek a Pražský hrad, přejela jsem na Letnou, kam jsem si vyšlapala ty schody nahoru (proto ta bolest nohou), a pak podél řeky na cestou na Staromák, k Prašné bráně a do Cacaa na Náměstí republiky na večeři. 

Dneska jsem si dala už jenom Petřín, uvažovala jsem, že dám ještě Vyšehrad, ale ten nechám, až přijede kamarádka příští týden, ať taky máme kam jít, nebo pak kdykoliv jindy. Místo Vyšehradu jsem se po procházce na Petříně šla kouknout do obchodů a taky si něco po delší době koupila. Zítra plánuju ještě jednu zastávku pro kalhoty, tak fingers crossed, protože se mi fakt líbí haha.

Každopádně i přesto, že jsem byla dost naštvaná nejdříve, byl to docela fajn víkend, zopákla co jsem dělala v Londýně, vždy sebrala foťák a sama chodila a objevovala. A i mě tak napadlo, umíte trávit čas sami se sebou? 

Mně to problém nedělá, naopak to mám docela ráda, ale vím, že někdo nemůže být sám se sebou a svými myšlenkami, jak to máte Vy? 


---


At the end I am maybe even glad that the plans have cancelled and I could go to visit these places and take pictures without bothering the other person that I want to take a pic of that and there and here etc. The weather was just so beautiful this weekend so I had to use it and enjoy it as much as possible. 

Yesterday I went to visit the Royal Gardens and the Prague Castle, then went to Letná, where I went up to the stairs there which was quite hell haha. After that I went along to the river towards Old Town Square to the Ash Tower and Republic Square where I went to the restaurant called Cacao to have a dinner. 

Today I went just to Petřín hill. I was even thinking about to go to Vyšehrad but I decided to not to go there and save that place when my friend will visit me here. Instead of that I went to go shopping a bit. Tomorrow I am also planning a little stop in one shop as I would love to by some trousers so fingers crossed haha. 

Even though I was quite angry on Friday, I quite enjoyed this weekend at the end. I did kind of the same thing I used to do in London when I was taking my camera and walking around alone with my camera and my thought. So I was even thinking, can you even spend some time alone and with your thoughts?

I don't have any problem with that, sometimes I even really like it, but I know its not for everyone and someone can have problems to be on his own, just with his thoughts. How about you?










































































































Žádné komentáře