Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

IN FRONT OF THE MUSEUM

S Markét jsme se před focením vůbec neznaly, a vlastně mě Markét sama kontaktovala kvůli tomu, že viděla fotky od mě u Anet Chroustové.



Musím přiznat, že když mi Markét napsala, tak jsem ji nejdříve odmítla, protože ten čas moc nebyl. Ale teď se mi uvolnila kapacita, ten drive na to se zlepšovat a posouvat ve focení a fotit, fotit, fotit se taky zvýšil, a tak jsem pak Markét ozvala sama, že mám čas a že klidně můžeme dát nějaké to focení.

Fotit jsme šly v pondělí a vybrala jsem lokalitu Muzeum. Miluju tenhle styl, takže Muzeum byla jasná volba. 

Fotily jsme tak 45 minut, ale bylo to naprosto dostačující, a fotky za mě super. Líbí se Vám?:)

---

I have to admit when Markéta contacted me and asked for shooting, I told her no as I just didn't have any time. But as I have had time recently as I got the drive to shoot, improve in taking pics and just take pics all the time haha. So I messaged Markéta, that I am free to do a quick shoot with her.

We went to take pics on this Monday when I chose a location by Museum in Prague. I just like this style, so my choice was in my head straight away.

We were taking pictures for like 45 mins and it was absolutely enough, and the pics are great in my opinion. What do you think? 











































 

Žádné komentáře