Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

CALVIN KLEIN FOR BEPINK.CZ

 S Bepink jsem měla asi již dvě spolupráce, přičemž pro ně klasicky fotím a nejde o barterovou spolupráci, nýbrž práci jako fotografka. A doufejme, že to tak bude i do budoucna. 



Nicméně tentokrát jsem měla za úkol nafotit Calvin Klein prádlo a oblečení. Holky mi poslaly nějaké inspo fotky, jak by si fotky asi představovaly. Byly to většinou takové ty klasické Calvin Klein fotky, hodně i černobílé, jednoduché, minimalistické, a focené doma na posteli. 
Jelikož šlo o nafocení i spodního prádla věděla jsem, že na každý by do toho šel, a tak jsem se rozhodla, že to nafotím sama i jako modelka, i protože byly podmínky co se týká prostředí, jaké byly.
Fotky jsem tedy nafotila sama jak jako fotografka, tak i jako modelka. Jako fotografka a modelka jsem takhle fotila docela často v poslední době, i právě hodně v Londýně kvůli Corona viru, kdy jsem se s nikým vidět nemohla. Má to ale i své výhody, že nemusím nikomu nic vysvětlovat, nikoho otravovat atd., a zkrátka celé to focení je jak chci já. Nebudu lhát, ze začátku jsem se dost vztekala, jak mi to nejde, jak se mi ty fotky nelíbí atd. Ale nakonec se mi fotky dost líbí a jsem z nich přímo nadšená. 
Holky z Bepink také psaly, že se jim moc líbí a že jsou super, tak snad budou mít úspěch i u Vás!

---

My task for this time was to take pictures of underwear and some clothes from Calvin Klein. The girls from Bepink also sent me some inspirational pictures to see, what pictues they would like to have. They were mostly the classic Calvin Klein pics - simple, a lot of them were in black&white, minimalistic and shot on bed at home.
And because I had to take pictures of underwear as well, I decided to take the pictures on me as not everyone would be keen to take this kind of photos. As well as the place could have been at home, it was quite easy to do it on my own. 
So i was a photographer and also a model, again. I have done it quite often recently, mostly because of Corona virus, when I was on my own in London but still had collaboration and wanted to take pics. But its quite good in a way that i don't have to explain how i want the pics to look like, Its all up to me, etc. 
Won't lie, i was quite angry at the beginning of the shooting as well as I wasn't sure if i like the pictures etc, but at the end i really like the pictures and Bepink also messaged me that they like it a lot. So I hope its true and I hope you will also like them. 























































Žádné komentáře