Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

ANETA FOR THE SECOND TIME

A Anet jsem poprvé byly fotit asi před třemi týdny, ale nějak jsme si řekly, že určitě půjdeme zase, a tak jsme tohle pondělí opět vyrazily. 



V pondělí jsme se s Anet sešly po práci kolem 18:30 na Náměstí Republiky. Nechtěla jsem to nějak hrotit, a vyrazili jsme prostě někam do ulice kolem Náměstí, protože co si budeme, cílem bylo spíše pak Cacao na vínko a pokec a focení byl takový bonus. 
Asi po 300 metrech chůze jsme se zastavily u jednoho domu, kde jsme nafotily většinu fotek. Poté jsme se ještě na chvíli přesunuly k řece, kde vzniklo ještě pár fotek, ale ty první byly primární. 
Pak už jen na vínko a pokec, kdy tyhle pohodový focení jsou stejně nej.
Mně se fotky moc líbí, a co Vám?:)

---

On Monday I met Anet about 18:30 after work at Náměstí Republiky. I actually didn't think about shooting location and wanted it kind of spontaneous. So just said we will go to the random street around and will meet something, as the main point of us meeting was some wine at Cacao haha.
Anyway about 300 metes us walking we stopped by a beige colored house and took the majority of the photos there. We went to the place by the river after, where we also shot a few pics. 
And then there was a time to go to Cacao and have some wine, a cake and a good chat. 
Nevertheless I really like the pictures, how about you??:)








































 

Žádné komentáře