Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

BAŤA.CZ SHOOTING

Protože situace není úplně příznivá kvůli Covidu, spolupráce s Baťou nejspíš moc nebude. Ale přece jen se jedna taková menší teď uskutečnila.


Protože je situace tedy taková, že Baťa teď nemá na spolupráce budget, vybrali jsem nějaké botky, které měli k dispozici. Ale mně to vůbec nevadí, takhle jsem alespoň udělala radost mamce, pro které všechny ty boty byly a zase jsem tak měla spolupráci s oblíbeným Baťou!
K nafocení jsem měla troje boty, které spíš byly na to léto, ale proč by se nemohly nosit i v teplých podzimních dnech, že?
Byly to jedny lodičky, a dvoje sandále. Fotit jsem šla s Dominikou, kterou znám z Londýna, protože mě napadla jako první holčina, která má nohu 37, jelikož botky jsou pro mamku a všechny velikosti 37. 
K nafocení jsem zvolila lokaci Havlíčkových sadů, kde to naprosto zbožňuji. 
Myslím, že jsme fotky a celkově focení zvládly, a taky jsme se hned šly odměnit sklenkou vína. I proto, že jsme musely po nějaké době zase popovídat a všechno probrat. 
Takže tímto ještě jednou děkuju Domče za pomoc a rozhodně ji jako modelku pochvalte!

---

Because there is no budget due to Corona situation at Baťa, I could choose a few shoes, which they had at the office. But I don't mind it at all as I could give them to my mum and make a smile on her face as well as I could have another collab with my favourite Baťa!
I had three pairs of shoes to shoot, which were mostly for spring/summer weather, but hopefully there will be a few nice days during the autumn and my mum will be able to wear them now as well!
We had two pairs of sandals and high heels shoes to shoot, when my model was Dominika I know from London. She went into my mind straight away I left Baťa as i know her size is 37 as well as the shoes were that size.
We went to Havlíčkovy Sady to shoot and I absolutely love it there. 
I think we did a great job and we even went to reward ourselves with a glass of wine afterwards. Not just because of that, but because of we needed to talk after some time haha. So thank you once again Dominika and I hope you will compliment her for a good job she did. 





























                 

                 















Žádné komentáře