Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

ANET AKA HANNETON MONDE

 S Anet už jsme si jednou psaly, když byla na akci v Londýně, a já si toho prostřednictvím Instagramu všimla a řekla, zda nechce jít fotit. Bohužel jsme se ale tenkrát nějak časově minuly a nakonec nešly. 

Nyní jsme ale obě v ČR, dokonce obě v Praze, kdy se i Anet teď přestěhovala, a my tak mohly jít fotit a pak pokecat na víno.

Pokud budu upřímná, z mojí strany asi nejsou fotky 100%, vím, že to umím i líp. Je toho poslední dobou moc, jsem ze všeho roztěkaná a honem honem vše. Musím trochu přibrzdit a dělat vše na 100% atd. Tohle je doopravdy věc, která mě na sobě štve, pak jsem na sebe naštvaná, ale zase mě to motivuje se zlepšovat a snažit. A to ve více věcech!

I tak fotky nejsou špatné, ale tak máme alespoň důvod jít zase fotit a pak na vínko, haha. 


---


But now we are both in Czech Republic. Even Anet lives in Prague now as she has moved there recently, so we could finally go out to take some pictures and to go for some wine afterwards. 

If I am honest, the pictures are not probably for 100% from my side, I dont know. Just have a feeling I could do better. Even recently  I am just soo restless, lots of stuff is going on and I just need to slow down a bit, concentrate more and do stuff for 100% which I dont do now. This is actually a thing which annoys me about myself and then I am super angry at myself. But on the other hand it motivates me and makes me to try to be better. So I need to improve!! In lots of stuff haha.  

Anyway they are not bad, but we at least have another reason why to go out to take pictures again and for a glass wine haha. 































Žádné komentáře