Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

MONDAY IN PRAGUE

Takové normální odpoledne v Praze hned při pondělku. Konečně už po nemoci, zpět v práci a v Praze, a začínám konečně trochu chodit ven a užívat volný čas. 


Hned po práci jsem šla ven a naše kroky zamířili na šlapadla. Sice se kamarádovi (ano kamarádovi!) moc nechtělo, ale stejně jsme tam šli. Popravdě jsem od toho čekala trochu víc, ale je to asi to, že kdyby to bylo v Londýně, kde jsem je chtěla dát, mám z toho jiný pocit, prostě pro někoho je srdcovka Praha, ale na mě tak působí Londýn. 
Ale samozřejmě i tak to bylo super, jen se asi po 20 minutách pak zatáhlo a sluníčko nesvítilo. Tam jsme byli hodinu, a protože jsme tam šli po práci, už bylo k osmé hodině večer a my měli hlad. 
Navrhla jsem vietnamskou kuchyň, protože jsem měla chuť na bun bo nam bo, a zase mi to prošlo, haha. 
Vydali jsme se cestou k Václaváku, kde jsme narazili na dva zavřené podniky, až nakonec u Václaváku jsem se vydali do bahn-mi-ba. Sice ten vzhled samotného bistra nic moc, obsluha byla taky dost neochotná, ale jídlo bylo fajn a mě osobně to chutnalo moc! 
No a co by to byl za večer bez vína, že jo! Tak jsme se nakonec vydali na lahev prosecca do Cacaa, mého nejoblíbenějšího haha. A musím říct, že fajn večer, fajn den, a už se těším na sportu takových dní:)

---

We went to pedal straight after work. My friend (yes really just a friend) didn't want to go that much to be fair, but I persuade him to go. To be honest, I probably even expected a bit more, but maybe its just because I do not love Prague as much as I love London. I actually wanted to enjoy pedalo in London, but corona happened so hopefully next time. And I know I would have had a different feeling in London that I had in Prague. 
Anyway it was obviously still lovely, even though the sun beclouded after like 20 mins. 
We were there for an hour and because of we went there after work, it was almost 8 pm and we started to be hungry. We decided to set off towards Venceslav Square, and I suggested Vietnamese kitchen as I wanted to eat bun bo na bo. He agreed but on our way we met two closed restaurant, when we finally went to bahn-mi-ba at Vencleslav Square. The bistro didn't look that nice and also stuff wasn't that willing, but the food was good and I personally liked it!
And what the evening would be without a glass of wine, right?! So we went for a bottle of Prosecco to my favorite Cacao. And I have to admit it was a fine evening and can't want to enjoy my days like I did this one. Just to see me friends and enjoy ordinary things. 























Žádné komentáře