Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

SUMMER W/ KIPLING

Asi zbytečné tu říkat, že mám spolupráci s Kipling, jelikož ta už trvá také tak rok. Nyní tu mám novou kolekci beach, kdy jsem dostala pár kousků na nafocení.



Fotit jsem se rozhodla opět sama. Nemám teď moc zorganizovaný život, haha. Tak je pro mě lepší se sebrat, až budu mít náladu já, a jít fotit kdy chci bez toho, aniž bych se musela s někým domlouvat. 
V sobotu navečer jsem šla fotit první dva produkty, a v neděli ostatní čtyři, které jsem nafotila i trochu za pomocí mamky,  které tady moc děkuji!!
S Kiplingem máme naplánované už další focení na červen, a doufám, že se to vyvede a bude to mega!
Moc děkuji Veru, která se mnou komunikuje, a která je prostě boží!

---

I decided to take pictures on my own. To be fair, I am still quite unorganized haha. The whole moving now, and just need to be settled and stuff. So it was better for me to not be agreed with any model, and just go to take some pictures whenever I want. So I went to take pictures of two products on Saturday and the rest on Sunday, when my mum helped me a bit and would love to thank her so much!
We are also planning another shooting together with Kipling in July. I am quite looking forward to it and think, the pictures could be quite cool!
Would love to thank to Veru who communicate with me, she is just the best:)















  


































 
















Žádné komentáře