Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

I'M HOME

Tak jsem konečně doma. Teda konečně, ani mi to nepřijde jako nějaká extra změna, hah.


Samozřejmě jsem ráda, že jsem doma, těšila jsem se, a popravdě spíš mě to v Anglii tento týden "štvalo" jen proto, že jsem věděla, že odjíždím. A jsem ráda, že nejsem u rodiny jen z důvodu, že už jsem to fakt nedávala zádama. Hlavně posledních 14 dní. 
Od nošení malého mě fakt bolely záda, a každý den jsem si musela záda mazat nebo vzít prášek a už jsem to fakt nedávala, a být tam déle, tak to určitě nedávám. 
Nicméně do ČR jsem přijela autobusem. Cesta trvala 18 hodin, a musím říci, že mi docela utíkala. Cestu jsem takhle autobusem absolvovala už několikrát, a tohle byla snad ta nejlepší, co se týká toho, jak to utíkalo, i když jsem teda nespala, nikdy nespím haha. 
Přijela jsem v 6 hodin ráno a už za hodinu jsem byla nastoupená na testech na Covid, které paní udělala z auta. Ten stěr z nosu nebolel, ale bylo to fakt dost nepříjemný. Ale hned včera už přišly výsledky, jsem negativní, a tak můžu hned od pondělí nastoupit do práce a hlavně tedy nemusím být v karanténě.  
Včera jsem si i hned vybalila dva kufry, co jsem měla s sebou, a tak nějak přerovnala skříně a vyřadila, co doopravdy už nechci a teď už jen čekám, až mi přijdou krabice. 

---

Obviously I'm glad I am home. I was looking forward to it and I didn't like to be in London for last week just because I knew, I am coming home haha. And the only reason why I was looking forward to leave my family there was I was suffering from carrying the baby. 
Honestly my back were sooo soo bad especially last two weeks. I had a pain which went into my leg and arm and had to take a pill everyday. So I even couldn't be there more, as I was really suffering with my back.
However, I came back to the Cz yesterday, as I came back by bus and the journey was 18 hours long. I have done this before for several times and this was probably the best journey just because I wasn't bored and it went really quickly for me, even though I didn't sleep. I never do haha.
I arrived at 6 am and at 7 am I was already ready to take a test for Covid. It didn't hurt, but it was really uncomfortable. But was glad the nurse did it while I was sitting in the car, was just so easy etc. I have even received the results already and I am negative, so I can go to my new job on Monday straight away. 
I even unpacked my two luggages yesterday and did so much work as I went through my wardrobe and put away stuff I dont want anymore. And now just waiting for my five boxes to come haha.













Žádné komentáře