Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

JVD FOR HER

Pokud mě sledujete již nějakou dobu tak víte, že s JVD hodinkami spolupracuji, tedy že jsem jejich fotografka, jak oni rádi a mile označují "dvorní fotografka".

Pro JVD fotím už skoro dva roky (myslím haha), a rozhodně v tom chci nadále pokračovat. 
Komunikuji s nejmilejší Nelou a celkově spolupracovat s tak super rodinou firmou je něco, co opravdu potěší a chceš si udržet:)
S Nelou teď chceme jít do toho čistého stylu, co má kupř. Cluse či Daniel Wellington a doufám, že to bude vypadat jen lépe a lépe. Fotky se líbí, z čehož mám vždy nesmírnou radost. To je právě taky něco, co mě vždy tak potěší, že mi dají pozitivní feedback a říkají, jak se jim fotky moc líbí. 
Každopádně s Nelou se brzo uvidím a určitě budeme řešit nějaké detailíčky a třeba přijdeme i s něčím novým :)
Doufám, že se fotky budou líbit. 

---

I take pictures for JVD for almost two years, and I would definitely like to continue in that. 
I communite with Nela who is just amazing as well as the whole company is based on one family and that's what I really like. 
We were talking about the style we would like to do and we agreed on a simple, clean style like Cluse and Daniel Wellington do. And I hope it will look just better and better. 
They like the pictures which I am soo happy about. And that's also the thing I really like, their positive feedback and how they tell me they really like the pictures. 
Anyway, I am going to see Nela quite soon and we probably will talk about some details and will come with some new ideas. 
Hope you will like the pics:)














































































Žádné komentáře