Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

MOVING BACK TO THE CZECH REPUBLIC

Tak konečně to tu je, a já jsem ve středu začala balit, jelikož mi dnes, v Sobotu vyzvedli krabice. 


Začala jsem balit trochu dříve, kdyby se mi to náhodou nevešlo, nebo bych ještě něco potřebovala atd., tak abych zkrátka měla nějakou rezervu.
Ale ve středu jsem to během odpoledne, během tří hodin, zabalila vše a pak jen třeba jestě doplnila pár věcí, ale zvládla jsem to relativně dobře a rychle. 
Jen v tom procesu jsem měla momenty, kdy jsem to chtěla vzdát, protože mi přišlo, že toho mám moc. Přece jen 5 krabic oblečení, bot a tašek plus jeden velký a jeden příruční kufr je asi fakt trochu moc. Ale prostě to tak je, haha. Já jsem zbalená a teď už odpočítávám pracovní dny, kdy konečně pojedu domu. 
Psala jsem na instagram, že se to ve mě stále bije a jsem fakt asi už trapná. V ČR, mám rodinu, kamarády, momentálně život, teď i skvělou práci a na všechno se neskutečně těším, taky i focení, což je pro mě jen další práce a možnost posouvání se, jen ten Londýn fakt miluju a dává mi jiné pocit, než mám v Praze, prostě se tu asi cítím fakt doma, co se týká samotného města, a doufám, že se sem fakt vrátím.
Každopádně rok a něco tady, a čas zase chvíli být v České Republice. Ale co mě trochu mrzí, že prostě byla tady ta situace, protože jsem si tohle jaro chtěla fakt Londýn užít a objevovat. Měla jsem naplánováno kam půjdu, co budu dělat atd. a nic. Trochu mě tohle vadí i na sobě, že dřív jen povinnosti a fotila jsem jen a prostě moc neužívala. Za tohle velký dík Aleksovi, i když to dopadlo a byl jaký byl. Protože s ním jsem ten Londýn alespoň trochu užívala. Ale stejně ty místa kam jsem chtěla jít a užívat ty momenty. Je mi to líto, ale tak alespoň pak vím, co budu dělat za ty dva roky haha.
Nicméně se teď doopravdy těším na tu práci, a je to něco, co momentálně potřebuju, začít kariéru v něčem, co chci.  Že získám skvělý zkušenosti, něco nového se naučím a budu konečně dělat pořádnou práci, kterou jsem chtěla. Doufám, že tohle rozhodnutí je správné, jakože cítím že ano, protože to dělám právě kvůli té práci, abych si budovala konečně ve 25 letech kariéru a pak se zase měla líp, a hold ta cena je teď že musím nachválí z Londýna:)

Jinak na fotkách můžete vidět balení v procesu, a pak 5 finálně zabalených krabic a skříň s 5 saky a domácím oblečením, který dám až ve středu do kufrů:)

---

I started to pack my stuff on Wednesday just in case I would had more stuff and needed another box or just have some time spare and today on Saturday they have picked the boxes up, sending them home to CZ.
But I actually packed it all quite quickly. I had it done probably in like three hours, during the afternoon, and was just adding or taking out some stuff during the last two days. 
But I really had a few moments I really wanted to give up during the whole process. Just had a feeling I have so many stuff, I mean, I have got 5 boxes just of clothes, shoes and bags, as well as a big lagugae and one small one. But now, I am literally counting down work days till I will finally leave. 
I am probably embarrassing with that, I have already mentioned it on my Instagram, but I am still struggling with my feelings to be fair. Obviously I have everything in the Czech Republic now, I have got family, friends, even an amazing job now and also the photography opportunities which are as job for me atm as well. but just I LOOOVE London and it gives me such a different feeling than Prague does. I just really feel I am happier here when it comes to the city itself and hope I will come back in two years or so. 
However its time to spend some time in the Czech Republic. But what I kind of feel sad about is that I haven't enjoyed London how I Wanted cause of the virus. I have had planned where I want to go and what places to visit and activities to do. And now nothing. And also feel that even before I just did work - photography and was still doing something cause of duties and not enjoying properly. That  is what I hate about myself. But in this case there is a big thank you to Aleks even though it didn't end up well as I enjoyed London with him. Anyway I at least have a plan what to do etc when I come back haha. 
However I am really exciting about a new job as this is what I need know. A proper career, get some experience, try something new, learn new thing and finally have a proper work which I also wanted. I hope I have decided right, but I actually do this just because of better future and I need to start to build a proper career as I am turning 25 and its a right time. Just the price for it is that I need to leave London for a bit:)

And in the pictures you can see the process of packing as well as 5 final packed boxes and an empty wardrobe just with 5 hanging stuff and home clothes which I will put into my languages on Wednesday. 









Žádné komentáře