Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

TOUR DE LONDON

V neděli 9.7. 2017, jsem se vydala zase na "menší" procházku Londýnem za památkami. Takový ty klasiky jako Buckingham Palace, Big Ben, London Eye, St. Paul´s Cathedral, Tower Bridge, atd. 



Z mé "menší" procházky bylo nakonec necelých 30km, ale stálo to za to. I když si myslím, že z předminulého léta má lepší fotky, snad se i tyto budou líbit. Ke konci už jsem byla i dost unavená, bylo docela horko a přestávala mít náladu cokoliv fotit. I přesto jsem se ale pokusila, ale už se prostě jen tolik nesnažila. Na konci srpna za mnou rovněž přijela mamka, takže tohle tour jsme si daly ještě jednou a foťák s sebou táhla zase, takže bude ještě jeden článek:) Důležitý je, že jsem si to užila, zase si to vše obešla a viděla to na vlastní oči, fotky jsou už jen bonus. 
Je mi tam dobře a popravdě když se tam takhle pořád procházím a tohle tour si dávám bez jakékoliv mapy, doopravdy znám Londýn lépe jak Prahu, protože tu znám fakt minimálně, tak se tam cítím jak doma. Mít tam rodiny a kámoše z ČR, tak mi nic nechybí:) Snad se budou fotky líbit a enjoy:))
































































































Žádné komentáře