Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

COLICCI

Mám tu další, ale ještě ne rozhodně poslední, spolupráci týkající se jídla:) 



Miluju Kensington Garden, miluju snídaně, a když jsem se dozvěděla, že přímo u Italských zahrad je Colicci byla to jasná doba! Dokonce jsem s nimi navázala spolupráci, což je ještě lepší! 
Italské zahrady jsou součástí Kensingtonských zahrad, kde najdete Kensingtonský palác. Italské zahrady jsou ale spíše blíž Hyde parku, než samotnému paláci, kde v okolí to je také božské!! 
Každopádně hned u těchto zahrad se právě nachází malá kavárnička Colicci. Můžete si tam dát kafe, nějaký super pečivo, ale dokonce i třeba anglickou snídani, avo toast nebo jogurt s granolou. Já si dala capuccino, acai bowl, berry smoothie a tu čokoládovou věc viz fotky:) 
Ale jako ta acai bowl!!! Bože!!!! Normálně to není něco, po čem bych šáhla s chutí, ale byla DO-KO-NA-LÁ!! 
Takže pokud někdy budete v Italských zahradách, určitě tam zajděte, i kdyby jen na kafe s sebou!:) 

---

I love Kensington Gardens, I love breakfast, and when I find out that Colicci is exactly at the Italion Gardens it was clear choice! I have even started cooperation with Colicci, which is even better! 
The Italian gardens are part of the Kensington Gardens where you also can find the Kensington Palace. The Italian gardens are closer to Hyde Park than to the palace itself, but all that area is so divine! 
Anyway, just next to these gardens there is just a small cafeteria named Colicci. You can have there a coffee, some great pastries, but even an English breakfast, avo toast or yoghurt with granola. I went for capuccino, acai bowl, berry smoothie and the chocolate thing as you can see in the photos :) 


https://www.colicci.co.uk/


























Žádné komentáře