Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

CAMDEN TOWN

Už předminulé prázdniny, kdy jsem tu byla jako au-pair, a to dokonce u té samé rodiny, jsem o Camden Town slyšela. Bohužel jsem o něm začala slýchat až ke konci mého pobytu a nějak jsem to přijímala jedním uchem a druhým to šlo hned ven, a tak nějak jsem nad tím mávla rukou. Minulý rok jsem si na to ale hned vzpomněla a do Camden Town se vydala. Proč taky ne, když pěšky to od nás bylo asi 3,5 km, takže paráda:)




Proč říkám pěšky..hrozně ráda se procházím, mám to tak nějak místo běhání nebo nějakého workout. Pomalu každý den jsem v průměru ušla 10km, ale zase o to víc jsem tam jedla, alespoň tak mi to přijde, takže se to bohužel vyrovnává, haha. 
Každopádně zpět ke Camden Town, když jsem dorazila (viz první fotografie nad textem), říkala jsem si, co tu jako budu dělat, nic zajímavého jsem neviděla, normální ulice. Když jsem se na té křižovatce rozhlížela, kam se tedy vydám, z jedné ulice se valil větší proud lidí a aniž bych si toho na první pohled všimla, nějak jsem se spontánně vydala tam. Po chvíli jsem si všimla velkého názvu Camden Market. Následně jsme si začínala všímat domů, kde byly na zdi modely bot, piercingů a tak jsem pokračovala dál a dál, potkávala čím dál tím více lidí a viděla čím dál tím více zajímavých věcí. 
Nakonec jsem došla až do jakési tržnice, přičemž na začátku byly nejrůznější restaurace a stánky s jídlem a pokračujíc "hlouběji" jsem procházela stánky s oblečením, knihami, malbami, cédéčky, atd. Snažila jsem se fotit lidi okolo mě, ale musím říct, že oproti předminulým prázdninám jsem byla docela srab a nějak se styděla na ně mířit foťákem a fotit je. 
Každopádně tady je pár fotek a snad se budou líbit. Enjoy :))






































Žádné komentáře