Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

ISLE OF WIGHT

​​Kdo mě zná, nebo minimálně sleduje na instagramu, ví, že jsem vždy přes léto au-pair u rodinky v Anglii. Už jsem zmínila, že výjimkou nebyl ani minulý rok (i letos tam jedu) a stejně jako i rok předminulý, i ten minulý jsme se vydali na dovolenou na Isle of Wight s tím rozdílem, že jsme tam minulý rok místo týdnu strávili týdny dva. 



Isle of Wight je krásný malý ostrov na jihu Anglie, asi 3 hodiny cesty autem z Londýna a pak následuje asi půl hodiny cesty trajektem. Ubytování jsme byli v krásném prostředí West Bay Clubu, kde jsme měli pronajatý domek. Areál je fakt moc pěkný, je tam club house s bazénem, restaurací, tělocvičnou, club nabízí spoustu nejrůznějších hodin od tenisu po potápění, masáže, atd. 
Oproti předminulé dovolené mi tato přišla náročnější, více jsem byla s rodinou, respektive stále, a volnou jsem měla opravdu jen neděli, kdy jsem podnikla tento výlet, z kterého jsou fotky, ale ani mi to nijak nevadilo, plus počasí jsme měli povětšinu času bídné, spíše jsme si "užívali" vítr a déšť než sluníčko, ale přežili jsem to. 
S rodinkou, respektive s hostmum a dětmi, jelikož hostdad přijel jen na víkend, jsme navštívili kupř. botanickou zahradu, Robin Hill, Tapnell Farm nebo Blackgang chine. Většinou se jedná o jakési zábavní parky a místa pro děti, jelikož tato dovolená byla spíše právě pro děti a pro to, aby se vyblbly. 
I přesto, že to pro mě bylo na dovolené náročnější a celý den s rodinkou, zase jsem jim vděčná, že jsem se tam opět podívala a užila i ten můj jeden den procházkou a měla možnost pořídit další fotky a celkově i s dětmi byla sranda a užila si to, a jsem hrozně vděčná za to, co mi dávají a jací ke mně jsou, děkuju:) Dejte vědět, jak se fotky líbí:) 

































































Žádné komentáře