Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

TOMM JEWELLRY

Toto je take první spolupráce s Tomu Jewellry a musím říci, že jsem byla naprosto překvapená kvalitou, když jsem šperky poprvé viděla. Překvapená v dobrém smyslu slova.




Byla jsem dost překvapená kvalitou produktů, která je fakt skvělá. A produkty, které mi byly zaslány jsou opravdu můj styl. Teda půlka z toho, kdy absolutně miluji ty řetízky! Ale naušnice už se mi moc nelíbí. Nebo takhle, jsou super, ale prostě ne pro mě, jelikož nenosím takovéto naušnice. 
Takže z tohohle poholedu spolupráce nebyla pro mě úplně super, jelikož dva ze čtyř produktů vůbec nevyužiji a dám je kamarádce. A i přesto, že jsem se ptala na prstýnky, dostala jsem tyto naušnice, ale nevadí, a náhrdelníky nosit budu. 
A majitelka tohole brandu je taky super milá a rozhodně doporučuj se minimálně podívat! 

---

I was really surprised because of quality, as the quality was just soo good.
The producsts which were sent to me are soo my style. Well a half of it, as I am so in love with the necklaces. But not at all with the earrings, I mean, they are super nice, but unfortunately not for me, as I just dont wear these type of earrings. 
So from that point of you the collab wasnt really worthy for me, as I wont be wearing two products of four and need to get it to my friend or so. Even though I was asking for rings which i looove, but these earring were sent to me instead. 
But it doesnt matter and will definitely wear these necklaces as really love them and still cant get over the amazing quality of these products! 
The founder of the brand is also just sooo lovely, so highly higly recommneded! 


























Žádné komentáře