Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

QUARANTINE

Pravděpodobně je každý teď takový nijaký z celé té situace, ve které se nacházíme. Já jsem normálně dost stresovaná a nervózní pomalu ze všeho, ale překvapivě jsem teď docela v klidu, a možná ještě lepší. 




Než se přihodila celá tahle karanténa, byla jsem docela frustrovaná tak nějak ze svýho života. Měla jsem pocit, že pracuju až moc, že jsem jen zavřená v domě, že nežiju, neužívám si života. A když jsem se konečně rozhoupala a mluvila o tom se svojí rodinou tady, tohle se stalo, doslova druhý den. 
Docela jsem se bála, že mi bude ještě hůř, zavřená v domě, ale překvapivě je to pomalu naopak. 
Popravdě jsem teď šťastná, jak dlouho ne. Možná dokonce i ten fakt, že jsem to konečně řekla nahlas, co mě trápí, že jsem to už nedržela v sobě, kdy předtím jsem se cítila hůř a hůř každým den jen kvůli tomu, že jsem to v sobě držela. 
Asi i to, že se mi teď stalo pár špatných věcí a naučilo mě to nebýt špatná z každé kraviny, samozřejmě tohle není kraivna, ale jsme zdraví, v pořádku a musím říct, jaké mám vlastně štěstí, že mám tuhle rodinu. Zbožňuju je a doopravdy si teď uvědomuju, jaké máš štěstí, že tu můžu být a mít práci. A to co mi vadilo dřív, že jsem pracovala víc, než jsem měla? Teď dokonce ráda pomůžu navíc, i když nemusím, doopravdy jsem nějak víc vnitřně v pohodě a spokojená. Asi pomáhám i proto, že teď o víkendu nikam nemůžu a tak mám pocit více času, kdo ví. 
Každopádně na to koukám jen pozitivně, chodím na procházku každý den, chci fotit (teď jen čekám až mi přijde stativ), čtu knížku, prodloužila jsem si stáž, chci ještě zapracovat na AJ, to je jediná věc na kterou stále kašlu, vlastně toho dělám a chci dělat tolik, že vlastně nestíhám. Ale jsem ráda, že mám i praci a pak se ve svým volným čase snažím být produktivní a dělat si své věci, že se tak vůbec nemám možnost nudit.
Takže doufám, že zůstanu dál produktivní a stane se pak, co tak moc chci, aby nastalo. Takže celá message tohole článku je, buďte motivovaní, buďte pozitivní, dělejte věci co jste vždy chtěli a neměli na ně čas, buďte produktivní a prostě dělejte to nejlepší, co můžete. 
A co vy, jak se máte, jak zvládáte karanténu, co děláte? Hlavně zůstaňte pozitivní xx 


---

Before the quarantine happend I was actually so frustrated about my life in general I must say. I had a feeling I work too much, I had a feeling I am just stuck at home, not living, not enjoying my life. And when I finally got this out of me and talked about it loudly with my family, this shit happend. 
i was so worried about it, like I will be stuck at home even more now, but I am NOT AT ALL at the end! 
I am actually happy how I havent been in a long time. Maybe the reason why I am actually so happy now is the fact I was worried about something and was holding it inside me and was getting frustrated more and more everyday. 
Also maybe not the good stuff that happend to me recently made me not to be stressed because of every silly stuff. Obvisouly this is not silly at all, but we are okay, have everything so we should think positively. I actually feel so lucky I have this family, I adore them and just feel so lucky I can even stay here and have my job. And the thing which I minded before, that I was working a bit more before when I should not? I am acutally even so happy to help them more now, even if I dont have to. I am just so greateful for everything and reliase I love them so much and the kids are just sooo... the best! Maybe also because I am not going nowhere at the weekend so I have no plans and have more time in general but still..
So I really just see a positive side of this. I try to be productive, go for a walk everyday, want to do more photography (waiting for a tripod to come), read a book, extended my internship, need to work on my English a bit more (still a thing I need to do haha) and yeah just trying to imrpove myself. So happy that I actually work and then try to do my own stuff in my free time and be productive, that I dont even have a chance to by bored, I am actually delayed with everything as I just want to do soo much stuff haha. 
I hope I really will improve the stuff I want to and make things I want to happen. So the whole message of this is just stay motivated, stay productive and just see a good thing in whats happening right now. Do stuff you have always wanted and didn have time for and just do your best!
And how about you, how are you doing while this quarantine thing? Hope you are all healthy and doing just great. Stay positive xx 


JUMPER - H&M
TROUSERS - ZOOT.CZ (BRAND VILLA) 










Žádné komentáře