Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

KIPLING BAG

S Kiplingem spolupracuji už nějakou tu chvíli, jak asi všichni víte. Tuto tašku jsem si přivezla z Prahy, kam jsem v březnu ještě před karanténou na týden letěla. A teď ji v karanténě nafotila sama, za pomocí stativu,  což se ukázalo nakonec jako super možnost!



A protože jsem se vrátila z Česka a celá karanténa doslova začala po pár dnech poté, je jasné, že teď s žádnou modelkou jít ven fotit nemohu. 
Ale jelikož chci být stále produktivní i co se týče mého focení, chtěla jsem zkusit pořídit nějaké fotky sama. Ale nebudu lhát, někdy je to pro mě těžký. Ale ne ani z hlediska toho, že bych byla líná, to vůbec. Ale spíše jsem nadšená, a pak lehce dostanu špatnou náladu, jestli to vůbec za něco stojí, jestli něco dokážu, jestli něco zlepším, atd. 
Každopádně mi dorazil i nový stativ, a tak tu nebyla žádná překážka nejít ven a zkusit něco nafotit, a tak jsem v sobotu při západu slunce vyrazila. 
A co si myslíte o fotkách vy, líbí se vám?:) 


---

And because I came back from the Czech Republic and the whole quarantine thing has started a few days straight after, I am obviously not able to shoot the bag with any model now. 
But because of I try to stay productive also in the area of photography I wanted to try to take pics on my own. But not gonna lie, I quite struggle at the moment, in everything. But not because i am lazy or so, but i get excited and then I easily get upset if its worthy to do it, if i do things right, if I will make something amazing, etc. 
Anaway the new tripod has arrived as well, so there was no obstacle to not do it and not to take some pics. 
So I went on Saturday while sunset and I am quite glad I went. What do you think of these photographs, do you like it? Let me know on my Instagram:) 

https://www.kipling.cz/tasky-kipling/onalo-laser-blue
























Žádné komentáře