Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

BEIGE OVERSIZED BLAZER AND BATA MULES

Tak jsem se konečně odhodlala k focení, a vyrazila včera vyfotit outfit. Musím říct, že tohle zase nemohu dělat tak často, jelikož mi tu dojde oblečení, přece jen ho tady nemám tolik haha.


I jsem přemýšlela o tom, že jsem si dlouho nic neobjednala a je na čase trochu nakoupit, wish list mám dlouhý, co bych teď na jaro/léto chtěla, ale pak když na to přijde, není ani nálada, protože taky proč, když nikam nechodím a zbytečně by se mi to tu "válelo". 
Navíc, pokud mě nějak víc sledujete nebo jste mý kamarádi tak víte, že přemýšlím o tom se tak na rok/dva vrátit do ČR, a pak každý kus navíc znamená místo v krabici. Ale uvidíme, určitě si tu ještě něco pokoupím, ne že ne.
Nicméně teď je tu outfit s tímhle oversized sakem z H&M, které jsem hrozně moc chtěla, ale bylo všude vyprodané, a pak jsem ho objevila ve slevě za 20 liber a miluju ho. Už ho mám asi půl roku, takže link dát nemůžu. Stejně tak, jako tenhle designerský kousek od Bati - nazouváky se Swarovski krystaly, absolutně je miluju, i když jsem popravdě neměla ještě moc příležitost je vynosit, ale to se snad spraví.
Těším se, až budu v tom běžným životě, v ČR, a nosit zase outifty každý den a užívat si to. Tak fingers crossed :)

---

I was even thinking there is time to buy some new stuff,  as well as my spring/summer clothes wish list is so long. But when it come to that, there is simply no mood and always say myself, why I should order something now when there is no opportunity to take it out.
And if you follow me or you are my friends you also probably know I am thinking about to come back to the Czech Republic for like a year or two so every piece means some place in a box to send back home. But till I am here I will def buy something new. 
However now this lovely outfit with this oversized beige blazer from H&M. I wanted this blazer for so long, but it was sold out everywhere, when I once randomly bumped into it while sales and bought it for 20 pounds, got it already for like a half a year. And also absolutely love these mules with Swarovski crystals by Bata Shoes. I haven't had many opportunities to take them out yet, but that will hopefully change.
I actually can't wait to live normal life again, hopefully in the CZ and just wear nice outfits every day and just enjoy it. So fingers crossed:)

BLAZER - H&M
JEANS - ZARA
SHOES - BATA.CZ
TSHIRT - H&M
SUNGLASSES - H&M
































Žádné komentáře