Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

THE NATIONAL GALLERY

S články v Londýně se "roztrhl pytel" a tak je tu další, ale mě to fakt baví! Ke konci mého pobytu dorazila do Anglie i moje mamka, takže ještě pár článků týkajících se Londýna bude:) 




V Sobotu 19.8. 2017 jsem se odpoledne vydala na procházku s jednou myšlenkou v hlavě "THE NATIONL GALLERY". V sobotu ráno jsem vždy pracovala, pak měla odpoledne volné a večer většinou jen od 5 do 7 večer. 
O návštěvě Národní Galerie jsem uvažovala již dříve, ale minulé prázdniny jsem se k tomu konečně odhodlala. Cestou jsem prošla Oxford Street, Picadilly Circus, a vyfotila i pár fotek na Trafalgar Square, kde se národní galerie nachází. Vstup je zdarma, takže i to by někoho mohlo přimět k tomu ji navštívit. Prostory Galerie jsou doopravdy nádherné. 
Už při vstupu do první výstavní místnosti jsem byla naprosto unešena...krása, krása, krása. Galerie je obří a asi jsem neprošla. Co se ale týče "obsahu", nejvíce se mi asi líbil Monet, Van Gogh či Manet. 
Ale říkám, byla jsem i taková bez nálady a jiný den by možná i samotné fotografie byly lepší, ale snad se i tak se budou líbit. A samozřejmě doporučuji navštívit, nádherné. Nejen ony obrazy, ale jak jsem již zmínila, ty prostory!!!








































Žádné komentáře