Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

SUNDAY TERRACE

Kde dělají nejlepší malinový aperol spritz? No přece v Sunday Terrace alisas Berlin Baru v Praze! 



Do Sunday Terrace jsem vyrazila s Vilmou po focení pro Kipling.cz. 
Musím říci, že jsme tam přišli mezi 11 a 12, přičemž v 11 otevírají, tak tam moc lidí ještě nebylo, ale na brunch ideální čas. 
Já si objednala malinový aperol, který naprosto zbožňuji a Vilma cappuccino. K jídlu jsem já sáhla po tacos jelikož jsem neměla moc chuť na sladké, chtěla jsem se najíst pořádně a přece jen ze sladkého se člověk mo nenají. Zato Vilma si ale vybrala palačinky s lesním ovocem, které vypadaly a chutnaly naprosto luxusně! 
Sunday Terrace je hrozně skvělý místo, moc se mi líbí ten design/atmosféra, a určitě doporučuji během jara až podzimu zajít, stojí to za návštěvu, plus si tam taky můžete třeba uspořádat narozeninovou oslavu:) 


--- 

I went to Sunday Terrace with Vilma after our shooting for Kipling.cz. 
I have to say that we came there between 11 and 12, opening at 11, so not many people were there yet, but it was the ideal time for brunch. 
I ordered a raspberry aperol that I absolutely love and Vilma ordered a cappuccino. For food I went for tacos, because I didn't have much taste for sweet and I wanted to have something proper as the sweet meal is not that filling obviously. But Vilma chose pancakes with forest fruits that looked and tasted absolutely luxurious 
Sunday Terrace is a great place, I really like the design / atmosphere there, and I definitely recommend a visit among spring and autumn. It's worth a visit, plus you can also book this place and have a birthday party there for example:) 





























Žádné komentáře