Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

SNAPBACKS.CZ W/ MARTINA

Se Snapback.cz jsem nyní spolupracovala už po třetí, alespoň myslím, a zase naprostá pecka a jen doufám, že brzy vymyslíme opět další spolupráci. 



Se Snapbacks.cz jsem chtěla něco vymyslet do Londýna, ale vzhledem k focení produktů to samozřejemě není úplně nejjednodušší. 
Nakonec jsem ale jela v září na 14 dní domu (konečně po dlouhé době!), a tak jsem si domluvila nějaké spolupráce a mezi nimi samozřejmě i tu se Snapbacks.cz. 
Spolupráce zahrnovala focení s Martinkou Třešňákovou. Vydaly jsme se na jedno basketbalové hřiště vyfotit ten hlavní outfit, který měl být na účely celého lookbooku, a poté už nafotily jen určité kousky oblečení/obuvi, ať už tam, nebo po cestě zpět směrem k prodejně Snapbacks.cz na Senovážné ulici. 
Ten nápad lookbooku na hřišti už jsem měla vymyšlený dávno, a pro tuto spolupráci se to skvěle hodilo, park byl blízko, tak jsem moc ráda, že jsme tento nápad mohla využít a uskutečnit. 
S Martinkou focení bylo taky na jedničku, a nakonec jsme po focení skončily na 4 hodiny v Cacau v Praze, takže za mě super den a díky moc Snapbacks.cz. 

--- 

I wanted to realize a shooting with Snapbacks.cz in London, but due to product photography its obviously not the easiest. 
However I went to the Czech Republic for 14 days at the beginning of  September (finally after a long time!), so I arranged some collaborations and one of them was just with my favouriote Snapbacks.cz. 
The collaboration included a photo shoot with Martina Třešňáková. We went to a basketball court to take a picture of the main outfit, which was supposed to be for the whole lookbook, and then shot only certain pieces of clothes / shoes, either there or on our way back to store Snapbacks.cz on Senovážná Street. 
I had the idea of ​​the shooting on the playground for a long time, and it was great for collaborations as the park was so close, so I am very glad that we could use this idea and realize it. 
Take pics with Martina was also great, and after the photo shoot we ended in Cacaa in Prague for four hours, so It was a great day for me and thanks to Snapbacks.cz! 























































Žádné komentáře