Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

KIPLING BACKPACK

Se značkou Kipling už jsem jednu spolupráci měla, a to konkrétně do Brightonu. A protože byla spokojenost na obou stranách je tady další spolupráce. 


Ke spolupráci jsem si vybrala malý batoh, který lze nosit i jako kabelku a to je to, co se mi na tom líbí, že je tady vlastně více způsobů jak batoh nosit, a tím vlastně i více využití. 
Popravdě se líbil hlavně mamce, takže ji asi obdaruji, až pojedu v září domu. Nicméně jsem batůžek šla vyfotit minulou neděli. Nebudu tajit, že ze začátku jsem se do focení nemohla dostat. V ten den jsme šla s Alicí z předchozích článků nafotit jinou spolupráci a na oběd, tak jsem ji rovnou využila i na toto. Už jsem to chtěla vzdát, nějak jsem si prostě nebyla s fotkami jistá, ale nakonec z toho vylezlo něco super (alespoň dle mého názoru). 
Mně se fotky libí, a co vám?:) A můžete se těšit v září na další spolupráci s kipling.cz, doufejme:) 


---

I chose a small black backpack for this collaboration. The backpack can be worn as a backpack, as well as a handbag and that's what I like about it, that there are actually more ways how to wear it as well as how we can use it. 
In fact my mum really liked it so I would probably give it to her when I go back home in September. However, I went to take the pictures of this lovely backpack last Sunday. I´m not going to lie that I couldn´t get into the photoshooting at the beginning. On that day I went with Alice from previous articles to take another pics for a different collaboration and for a lunch, so I used her even for this haha. I almost wanted to give up with the shooting but I thking the pics came out soo well at the end (at least in my opinion). We took the pics around the National Bank (tube station Bank). 





























Žádné komentáře