Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

LA TAGLIATA

Ke spolupráci jsem si vybrala malý batoh, který lze nosit i jako kabelku a to je to, co se mi na tom líbí, že je tady vlastně více způsobů jak batoh nosit, a tím vlastně i více využití. 



Kuba si dal na víkend výlet do Londýna a jaká je lepší příležitost se vydat do nějaké nové restaurace než tato. V sobotu jsem si dala piknik s kámoškou a pak měla sraz s ním. Dali jsme rychlé focení, jak jinak spolu taky, a pak jsem ho vzala na večeři. 
Fitzrovia je italská restaurace nacházející se ve Fitzrovii v Londýně. Personál byl už od začátku super milý a ochotný. K pití jsme si dali flašku růžového vína, prostě kompromis mezi červeným a bílým. Jako předkrm jsem zvolila uzeného tuňáka se sušenými rajčaty a cibulkou, chtěla jsem popravdě prostě něco, co normálně nejím, nebo co jsem ještě neměla a Kuba si dal krevety (lucky him, protože já jsem na krevety alergická). No a i přesto, že jde o italskou restauraci jsem popravdě ten den neměla na těstoviny chuť. Tak jsem zvolila hovězí s houbami a zeleninou, které bylo ze speciálního týdenního menu a Kuba sáhl taky po hovězím masu a musím říci, že to bylo fakt výborné, jako všechno a vůbec celý ten večer. 
V restauraci jsem seděli ještě nějakou dobu a dopíjeli víno a užívali skvělý letní večer.

 

--- 

My best friend Kuba came to London last week, so what a great opportunity to explore a new restaurant. On Saturday I had a picnic with a friend and after that I met him. We took a quick photo shoot, of course because thats what we do when we are together, and after that I took him to the restaurant La Tagliata, which is an Italian restaurant located in Fitzrovia, London. 
The staff was super nice and helpful from the very beginning. For a drink we had a bottle of rose wine, just a compromise between red and white. As an starter I chose smoked tuna with sun-dried tomatoes and onions, I really wanted something I normalky dont eat or what I havent even tried yet, and Kuba had shrimps (lucky him, because I'm allergic to shrimps). And even though it was an Italian restaurant, I really didnt have a taste for pasta that day. So I chose beef with mushrooms and vegetables, which was from a special weekly menu for a main course and Kuba also went for beef and I must say that it was really great, like everything there and all that evening. 
We sat in the restaurant for some time after our meals, drinking wine and enjoying a great summer evening, what a great Saturday. 





























Žádné komentáře