Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

STICKS AND SUSHI SOHO

Musím se přiznat, že sushi jsem měla jednou v životě, a popravdě asi ne úplně nejlepší. Sushi jsem se tak dost dlouho vyhýbala, ale říkala jsem si, proč to ještě jednou pořádně nezkusit. 



No a příležitost na to vyzkoušet skvělé sushi přišla právě minulý týden, kdy mě jedna manažerka se kterou jsem již spolupracovala napsala e-mail s pozváním do Sticks and Sushi na otevírací akci v Soho. 
Odmítnout jsem určitě nechtěla a vzala to právě jako příležitost znovu zkusit sushi u kterého navíc vím, že je určitě dobré, jelikož tuto restauraci každý vychvaluje. 
Přišla jsem do restaurace, obsluha byla naprosto skvělá, šíleně milí a to úplně každý. Protože víno piji pořád, sáhla jsem po šampaňském které bylo skvělé a tak jsem si rovnou vychutnala dvě skleničky. 
Jako předkrm jsem měla fazole a carpaccio z lososa, které mi dost chutnalo. Poté mi přinesli na ochutnání nějaké maki a nigiri a také špíz s lososem a kuřecím masem a jako dezert jsem měla něco jako čokoládovou pěnu. 
Bylo to moc dobré a moc děkuji za pozvání. Každopádně zůstávám asi u toho, že sushi není úplně pro mě a není to něco co bych si sama od sebe vybrala, ale to je prostě jen můj osobní "problém". Ale tuto restauraci a jídlo doporučuji i tak všemi deseti! 


--- 


Well, the opportunity to try some great sushi came just last week, when a manager with whom I was already working wrote me an email inviting me to Sticks and Sushi to the opening event in Soho. 
I obviously did not want to refuse this and took it just as an opportunity to try sushi again, which I know is definitely good, because everyone recommends this restaurant. 
When I came to the restaurant, the service was absolutely great, everyone was so nice and friendly. Because I drink wine all the time, I went for a glass of champagne this time and it was great, so I just enjoyed two glasses at the end. 
As an appetizer I had beans and salmon carpaccio, which I really enjoyed. Then they brought me some maki and nigiri to taste and a skewer of salmon and chicken, and as a dessert I had something like chocolate mousse. 
It was very good and thank you very much for inviting and having me. Anyway, I probably stay far from sushi as it is just not for me and it is not something I would choose on my own, but that's just my personal "problem" not that I didnt like this because it was really good! So I recommend this restaurant and food by all ten! 


https://sticksnsushi.com/en







































Žádné komentáře