Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

BATA SOCKS SHOES

A je tu opět Baťa, a brzo zase bude ještě další, a doufejme že ještě další a další, jelikož Baťa je prostě srdcovka a nejde nemilovat! 




Tentokrát jsem si vybrala trochu něco docela neobvyklého na mě. 
Vlastně to vzniklo tak, že jedny boty jsem si absolutně zamilovala a měli mou velikost, ale pak jsem vybírala ještě druhé, a cokoliv co jsem poslala nebylo v mé velikosti. Abych to ještě upřesnila, tyto my byly zaslány z Itálie a v obchodech dostupné velikosti byly (to co jsem viděla na stránkách), ale už nebyly v centrálním skladu. 
Nakonec jsem poslala mail asi se třemi teniskami s tím, že tyto mi přijdou zajímavé, vídala jsem je na lidech, ale spíš to byla taková ta poslední možnost v kterou jsem nedoufala. A samozřejmě byly jediné, které měli. Tak jsem jim řekla ano a nakonec super! 
Popravdě při spolupracích se mnohdy snažím vybírat i věci, které bych si sama od sebe nekoupila, protože to není úplně taková nutnost za kterou bych chtěla utratit peníze, ale mám ráda když mám konkrétně v šatníku tak nějak od všeho něco a tyto botky krásně doplnily můj botník. 
Nakonec se mi líbí neskutečně a to právě to, že je to prostě něco jiného. A já samozřejmě opět moc děkuji Baťovi!! 


--- 

This time I chose something quite unusual for me. 
Actually, it was because I absolutely fell in love with one pair of shoes and it was in my size, but then I picked another one, and whatever I sent was not in my size. To be more specific, these trainers were sent from Italy and shoes i wanted to choose were available in stores in my size. Thats what I saw on the website, but they were no longer in the central warehouse, from which the shoes were sent to me. 
At the end, I sent an e-mail with about three pairs of trainers thinking that these socks trainers seem interesting to me, I saw them on people, but it was rather the last option I had not hoped for. And of course they were the only ones they had. So I told them yes and like them a lot now! 
In fact, I often try to choose things that I would not buy from myself when I collaborate with someone, because it is not normally a thing I need and for which I would like to spend money, but I like when I have various things in my wardrobe and these shoes nicely complemented my shoe cabinet. 
I really like these trainers at the end and it is just something new, original. And of course big thank to Baťa again !! 
















Žádné komentáře