Používá technologii služby Blogger.

Vyhledávání

DOCA BAG IN THREE OUTFITS

Ze spolupráce s Fashionplanet v Praze mám doopravdy radost, jelikož jsem kabelky a celkově další věci obdivovala už dlouho a upřímně to, že jsem v Londýně, mi mnohdy spolupráce se značkami v Praze neusnadňuje i přesto, že prostředí je pro fotky zajímavější. 




Jak jsem řekla, z této spolupráce mám doopravdy radost, čímž ještě jednou moc děkuji. 
Ke spolupráci jsem si vybrala kabelku od značky Doca, která mě zaujala svým tvarem, kterým je opravdu zajímavá, jedinečná. 
Nechtěla jsem popravdě crossbody, jelikož těch pár mám samozřejmě a už jsem jednou zmínila, že na spolupráce se snažím i vybírat věci zajímavé, které bych si sama asi nekoupila, ale je super je mít ve skříni. 
Kabelku jsme při focení s modelkou dosadily do tří různých outfitů. Počasí a podmínky nám trochu nepřály, jelikož při focení druhého outfitu v parku nám začalo pršet, a ten den byl v Londýně protest proti Brexitu, takže 10 násobně více lidí, než normálně o víkendu, což nebylo úplně super. 
Každopádně mě se fotky osobně líbí a doufám, že vám budou také. 

--- 

As I said, I am really happy for this collaboaration, so I would love to thank Fashionplanet.cz again. 
For this collaboration I chose a handbag from the brand Doca, which impressed me with its shape, which is really interesting, unique. 
I didn't really want to chose another crossbody as I already have a few and I already mentioned that thing, I am trying to pic something interesting while I am collaborating with brands. Something I probably wouldnt buy on my own but it's great to have in my closet. 
We put the handbag into three different outfits. Weather and conditions were not the best for us, because it started to rain when we were shooting the second outfit and there was also a protest against Brexit that day, which means there was 10 times more people than normally on the weekends. 
But I personally really like the pic and hope you do as well. 








































Žádné komentáře